Sempena promosi Collagen Powder beli 6 PERCUMA 1 dalam bulan September 2014 ni, jadi hari ni saya nak share testimoni-testimoni daripada customer yang dah cuba Collagen Powder Shaklee ni. Ramai antara customer ni sebenarnya pengedar Shaklee (SID) juga. Ye lah kebanyakan kitorang ni bermula sebagai pengguna lah lepas tu terjebak dengan bisnes Shaklee hihi 😀
Ok kita tak payah cakap banyak. Ada banyak testimoni saya nak share ni dan boleh tengok ada macam-macam manfaat dan faedah yang customer lepas amalkan Collagen Powder. Selalu orang sangka Collagen Powder untuk kulit cantik, tegang, anjal je tapi tak. Sebab kebaikan dan kelebihan kolagen ni lebih daripada tu sebab dalam setiap organ, otot, saraf penghubung, mata kita dan banyak lagi pun ada kolagen.

Himpunan Testimoni Collagen Powder Shaklee

Testimoni 1
Masalah: Parut chicken pox, muka berminyak, tumit kaki merekah nampak buruk, kulit kering.
Kesan positif: Muka makin cantik dan berseri, parut chicken pox makin kurang, kulit moist, kulit dah tak kering, kulit dah tak berminyak, kulit smooth, tumit licin.
Promosi Collagen Powder, Himpunan Testimoni Kolagen Shaklee, promosi september beli 6 percuma 1, Collagen Powder untuk kulit cantik, tegang, anjal, kebaikan, kelebihan kolagen, masalah Parut chicken pox, muka berminyak, tumit, Kesan positif, Muka cantik, berseri, kulit moist, kulit dah tak kering, berminyak, kulit smooth, tumit licin, Kulit kusam, muka berparut, cerah, lembut, parut kurang, Tone kulit tak sekata, kulit berjerawat, kulit rasa lembut, tegang, Rambut gugur, power mata rabun, Rambut makin lebat, hitam dan kurang gugur, rabun jauh makin berkurangan, Tumit kasar, Kulit cantik, tumit licin, Kulit berjeragat, mata panda, dark circle, dark eye, Pori-pori besar, Kulit halus, cerah, pori-pori mengecil, Tapak tangan kering, Tangan rasa lembab, lembut, glowing, bermaya,Kulit kusam, flawless, anjal, penuaan, nampak lebih muda, awet mua
Testimoni 2

Masalah: Kulit kusam.
Kesan positif: Kulit lebih bermaya dan sihat.
Promosi Collagen Powder, Himpunan Testimoni Kolagen Shaklee, promosi september beli 6 percuma 1, Collagen Powder untuk kulit cantik, tegang, anjal, kebaikan, kelebihan kolagen, masalah Parut chicken pox, muka berminyak, tumit, Kesan positif, Muka cantik, berseri, kulit moist, kulit dah tak kering, berminyak, kulit smooth, tumit licin, Kulit kusam, muka berparut, cerah, lembut, parut kurang, Tone kulit tak sekata, kulit berjerawat, kulit rasa lembut, tegang, Rambut gugur, power mata rabun, Rambut makin lebat, hitam dan kurang gugur, rabun jauh makin berkurangan, Tumit kasar, Kulit cantik, tumit licin, Kulit berjeragat, mata panda, dark circle, dark eye, Pori-pori besar, Kulit halus, cerah, pori-pori mengecil, Tapak tangan kering, Tangan rasa lembab, lembut, glowing, bermaya,Kulit kusam, flawless, anjal, penuaan, nampak lebih muda, awet mua
Testimoni 3

Masalah: Kulit muka berparut.
Kesan positif: Kulit makin cerah berseri, licin, lembut dan parut kurang.
Promosi Collagen Powder, Himpunan Testimoni Kolagen Shaklee, promosi september beli 6 percuma 1, Collagen Powder untuk kulit cantik, tegang, anjal, kebaikan, kelebihan kolagen, masalah Parut chicken pox, muka berminyak, tumit, Kesan positif, Muka cantik, berseri, kulit moist, kulit dah tak kering, berminyak, kulit smooth, tumit licin, Kulit kusam, muka berparut, cerah, lembut, parut kurang, Tone kulit tak sekata, kulit berjerawat, kulit rasa lembut, tegang, Rambut gugur, power mata rabun, Rambut makin lebat, hitam dan kurang gugur, rabun jauh makin berkurangan, Tumit kasar, Kulit cantik, tumit licin, Kulit berjeragat, mata panda, dark circle, dark eye, Pori-pori besar, Kulit halus, cerah, pori-pori mengecil, Tapak tangan kering, Tangan rasa lembab, lembut, glowing, bermaya,Kulit kusam, flawless, anjal, penuaan, nampak lebih muda, awet mua
Testimoni 4

Masalah: Tone kulit tak sekata, kulit berjerawat.
Kesan positif: Tone kulit jadi sekata, jerawat pasir rata dan kurang, kulit rasa lembut dan tegang.
Promosi Collagen Powder, Himpunan Testimoni Kolagen Shaklee, promosi september beli 6 percuma 1, Collagen Powder untuk kulit cantik, tegang, anjal, kebaikan, kelebihan kolagen, masalah Parut chicken pox, muka berminyak, tumit, Kesan positif, Muka cantik, berseri, kulit moist, kulit dah tak kering, berminyak, kulit smooth, tumit licin, Kulit kusam, muka berparut, cerah, lembut, parut kurang, Tone kulit tak sekata, kulit berjerawat, kulit rasa lembut, tegang, Rambut gugur, power mata rabun, Rambut makin lebat, hitam dan kurang gugur, rabun jauh makin berkurangan, Tumit kasar, Kulit cantik, tumit licin, Kulit berjeragat, mata panda, dark circle, dark eye, Pori-pori besar, Kulit halus, cerah, pori-pori mengecil, Tapak tangan kering, Tangan rasa lembab, lembut, glowing, bermaya,Kulit kusam, flawless, anjal, penuaan, nampak lebih muda, awet mua
Testimoni 5

Masalah: Rambut gugur, power mata rabun.
Kesan positif: Rambut makin lebat, hitam dan kurang gugur, power mata rabun jauh makin berkurangan.
Promosi Collagen Powder, Himpunan Testimoni Kolagen Shaklee, promosi september beli 6 percuma 1, Collagen Powder untuk kulit cantik, tegang, anjal, kebaikan, kelebihan kolagen, masalah Parut chicken pox, muka berminyak, tumit, Kesan positif, Muka cantik, berseri, kulit moist, kulit dah tak kering, berminyak, kulit smooth, tumit licin, Kulit kusam, muka berparut, cerah, lembut, parut kurang, Tone kulit tak sekata, kulit berjerawat, kulit rasa lembut, tegang, Rambut gugur, power mata rabun, Rambut makin lebat, hitam dan kurang gugur, rabun jauh makin berkurangan, Tumit kasar, Kulit cantik, tumit licin, Kulit berjeragat, mata panda, dark circle, dark eye, Pori-pori besar, Kulit halus, cerah, pori-pori mengecil, Tapak tangan kering, Tangan rasa lembab, lembut, glowing, bermaya,Kulit kusam, flawless, anjal, penuaan, nampak lebih muda, awet mua
Testimoni 6

Masalah: Tumit kasar.
Kesan positif: Kulit cantik, tumit licin.
Promosi Collagen Powder, Himpunan Testimoni Kolagen Shaklee, promosi september beli 6 percuma 1, Collagen Powder untuk kulit cantik, tegang, anjal, kebaikan, kelebihan kolagen, masalah Parut chicken pox, muka berminyak, tumit, Kesan positif, Muka cantik, berseri, kulit moist, kulit dah tak kering, berminyak, kulit smooth, tumit licin, Kulit kusam, muka berparut, cerah, lembut, parut kurang, Tone kulit tak sekata, kulit berjerawat, kulit rasa lembut, tegang, Rambut gugur, power mata rabun, Rambut makin lebat, hitam dan kurang gugur, rabun jauh makin berkurangan, Tumit kasar, Kulit cantik, tumit licin, Kulit berjeragat, mata panda, dark circle, dark eye, Pori-pori besar, Kulit halus, cerah, pori-pori mengecil, Tapak tangan kering, Tangan rasa lembab, lembut, glowing, bermaya,Kulit kusam, flawless, anjal, penuaan, nampak lebih muda, awet mua
Testimoni 7

Masalah: Kulit berjeragat, mata panda/ dark circle/ dark eye.
Kesan positif: Jeragat hilang, mata panda/ dark circle/ dark eye hilang.
Promosi Collagen Powder, Himpunan Testimoni Kolagen Shaklee, promosi september beli 6 percuma 1, Collagen Powder untuk kulit cantik, tegang, anjal, kebaikan, kelebihan kolagen, masalah Parut chicken pox, muka berminyak, tumit, Kesan positif, Muka cantik, berseri, kulit moist, kulit dah tak kering, berminyak, kulit smooth, tumit licin, Kulit kusam, muka berparut, cerah, lembut, parut kurang, Tone kulit tak sekata, kulit berjerawat, kulit rasa lembut, tegang, Rambut gugur, power mata rabun, Rambut makin lebat, hitam dan kurang gugur, rabun jauh makin berkurangan, Tumit kasar, Kulit cantik, tumit licin, Kulit berjeragat, mata panda, dark circle, dark eye, Pori-pori besar, Kulit halus, cerah, pori-pori mengecil, Tapak tangan kering, Tangan rasa lembab, lembut, glowing, bermaya,Kulit kusam, flawless, anjal, penuaan, nampak lebih muda, awet mua
Testimoni 8

Masalah: Pori-pori besar.
Kesan posotif: Kulit halus, kain cerah dan pori-pori mengecil.
Promosi Collagen Powder, Himpunan Testimoni Kolagen Shaklee, promosi september beli 6 percuma 1, Collagen Powder untuk kulit cantik, tegang, anjal, kebaikan, kelebihan kolagen, masalah Parut chicken pox, muka berminyak, tumit, Kesan positif, Muka cantik, berseri, kulit moist, kulit dah tak kering, berminyak, kulit smooth, tumit licin, Kulit kusam, muka berparut, cerah, lembut, parut kurang, Tone kulit tak sekata, kulit berjerawat, kulit rasa lembut, tegang, Rambut gugur, power mata rabun, Rambut makin lebat, hitam dan kurang gugur, rabun jauh makin berkurangan, Tumit kasar, Kulit cantik, tumit licin, Kulit berjeragat, mata panda, dark circle, dark eye, Pori-pori besar, Kulit halus, cerah, pori-pori mengecil, Tapak tangan kering, Tangan rasa lembab, lembut, glowing, bermaya,Kulit kusam, flawless, anjal, penuaan, nampak lebih muda, awet mua
Testimoni 9

Masalah: Tapak tangan kering.
Kesan positif: Tangan rasa lembab dan lembut.
Promosi Collagen Powder, Himpunan Testimoni Kolagen Shaklee, promosi september beli 6 percuma 1, Collagen Powder untuk kulit cantik, tegang, anjal, kebaikan, kelebihan kolagen, masalah Parut chicken pox, muka berminyak, tumit, Kesan positif, Muka cantik, berseri, kulit moist, kulit dah tak kering, berminyak, kulit smooth, tumit licin, Kulit kusam, muka berparut, cerah, lembut, parut kurang, Tone kulit tak sekata, kulit berjerawat, kulit rasa lembut, tegang, Rambut gugur, power mata rabun, Rambut makin lebat, hitam dan kurang gugur, rabun jauh makin berkurangan, Tumit kasar, Kulit cantik, tumit licin, Kulit berjeragat, mata panda, dark circle, dark eye, Pori-pori besar, Kulit halus, cerah, pori-pori mengecil, Tapak tangan kering, Tangan rasa lembab, lembut, glowing, bermaya,Kulit kusam, flawless, anjal, penuaan, nampak lebih muda, awet mua
Testimoni 10

Masalah: Kulit kusam.
Kesan positif: Kulit makin sihat, glowing dan bermaya.
Promosi Collagen Powder, Himpunan Testimoni Kolagen Shaklee, promosi september beli 6 percuma 1, Collagen Powder untuk kulit cantik, tegang, anjal, kebaikan, kelebihan kolagen, masalah Parut chicken pox, muka berminyak, tumit, Kesan positif, Muka cantik, berseri, kulit moist, kulit dah tak kering, berminyak, kulit smooth, tumit licin, Kulit kusam, muka berparut, cerah, lembut, parut kurang, Tone kulit tak sekata, kulit berjerawat, kulit rasa lembut, tegang, Rambut gugur, power mata rabun, Rambut makin lebat, hitam dan kurang gugur, rabun jauh makin berkurangan, Tumit kasar, Kulit cantik, tumit licin, Kulit berjeragat, mata panda, dark circle, dark eye, Pori-pori besar, Kulit halus, cerah, pori-pori mengecil, Tapak tangan kering, Tangan rasa lembab, lembut, glowing, bermaya,Kulit kusam, flawless, anjal, penuaan, nampak lebih muda, awet mua
Testimoni 11

Masalah: Kulit kusam.
Kesan positif: Kulit rasa flawless, lebih bermaya dan rasa anjal.
Promosi Collagen Powder, Himpunan Testimoni Kolagen Shaklee, promosi september beli 6 percuma 1, Collagen Powder untuk kulit cantik, tegang, anjal, kebaikan, kelebihan kolagen, masalah Parut chicken pox, muka berminyak, tumit, Kesan positif, Muka cantik, berseri, kulit moist, kulit dah tak kering, berminyak, kulit smooth, tumit licin, Kulit kusam, muka berparut, cerah, lembut, parut kurang, Tone kulit tak sekata, kulit berjerawat, kulit rasa lembut, tegang, Rambut gugur, power mata rabun, Rambut makin lebat, hitam dan kurang gugur, rabun jauh makin berkurangan, Tumit kasar, Kulit cantik, tumit licin, Kulit berjeragat, mata panda, dark circle, dark eye, Pori-pori besar, Kulit halus, cerah, pori-pori mengecil, Tapak tangan kering, Tangan rasa lembab, lembut, glowing, bermaya,Kulit kusam, flawless, anjal, penuaan, nampak lebih muda, awet mua
Testimoni 12

Masalah: Jeragat pada kulit muka.
Kesan positif: Jeragat pada kulit muka pudar.
Promosi Collagen Powder, Himpunan Testimoni Kolagen Shaklee, promosi september beli 6 percuma 1, Collagen Powder untuk kulit cantik, tegang, anjal, kebaikan, kelebihan kolagen, masalah Parut chicken pox, muka berminyak, tumit, Kesan positif, Muka cantik, berseri, kulit moist, kulit dah tak kering, berminyak, kulit smooth, tumit licin, Kulit kusam, muka berparut, cerah, lembut, parut kurang, Tone kulit tak sekata, kulit berjerawat, kulit rasa lembut, tegang, Rambut gugur, power mata rabun, Rambut makin lebat, hitam dan kurang gugur, rabun jauh makin berkurangan, Tumit kasar, Kulit cantik, tumit licin, Kulit berjeragat, mata panda, dark circle, dark eye, Pori-pori besar, Kulit halus, cerah, pori-pori mengecil, Tapak tangan kering, Tangan rasa lembab, lembut, glowing, bermaya,Kulit kusam, flawless, anjal, penuaan, nampak lebih muda, awet mua
Testimoni 13

Masalah: Masalah penuaan.
Kesan positif: Kulit lebih sihat, cantik dan nampak lebih muda (awet muda).
Promosi Collagen Powder, Himpunan Testimoni Kolagen Shaklee, promosi september beli 6 percuma 1, Collagen Powder untuk kulit cantik, tegang, anjal, kebaikan, kelebihan kolagen, masalah Parut chicken pox, muka berminyak, tumit, Kesan positif, Muka cantik, berseri, kulit moist, kulit dah tak kering, berminyak, kulit smooth, tumit licin, Kulit kusam, muka berparut, cerah, lembut, parut kurang, Tone kulit tak sekata, kulit berjerawat, kulit rasa lembut, tegang, Rambut gugur, power mata rabun, Rambut makin lebat, hitam dan kurang gugur, rabun jauh makin berkurangan, Tumit kasar, Kulit cantik, tumit licin, Kulit berjeragat, mata panda, dark circle, dark eye, Pori-pori besar, Kulit halus, cerah, pori-pori mengecil, Tapak tangan kering, Tangan rasa lembab, lembut, glowing, bermaya,Kulit kusam, flawless, anjal, penuaan, nampak lebih muda, awet mua
Teruja tak baca testimoni-testimoni ni semua? Boleh klik sini juga kalau nak baca lagi testimoni  kolagen yang ada.


Sempena promosi ni bolehla rebut peluang untuk dapat penjimatan berganda lebih 25%. Kalau beli 3 kotak pun dah boleh dapat FREE MEMBERSHIP dan layak dapat CASH REBATE. Kalau beli 6 kotak bukan saja dapat FREE MEMBERSHIP dan CASH REBATE tapi dapat lagi 1 kotak kolagen PERCUMA! Harga sekotak kolagen Shaklee berkualiti premium ni berharga RM298. Tapi kalau jadi ahli boleh beli pada harga ahli yang jauh lagi murah! PM saya segera kalau berminat nak jadi ahli Shaklee ya!

Hubungi saya pengedar Shaklee Taman Pelangi Semenyih, Semenyih, Kajang, Beranang, Rinching dan seluruh Malaysia untuk maklumat lanjut vitamin semulajadi dan pendaftaran keahlian Shaklee:
HAZRINA NASIR [ID 951651]
Call/ SMS/ Whatsapp: 0192692301
Email: blossomwidad@yahoo.com
Facebook Page: Blossom Widad
COD: Lokasi penghantaran adalah di Tesco Semenyih

*Rencana ini tidak bertujuan mendiagnosis, merawati, atau mengubati. Anda seharusnya berjumpa dengan pakar perubatan dan kesihatan untuk mendapatkan nasihat perubatan.
Promosi Collagen Powder: Himpunan Testimoni Kolagen Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge