Assalamualaikum! Selamat hari raya Aidil Fitri saya ucapkan kepada semua pengunjung dan pelanggan Blossom Widad – The Vitamin Shoppe. Dikesempatan ni saya nak mohon ampun dan maaf andai ada tersalah dan silap sepanjang saya menulis dan berkata-kata serta berjual-beli. Mana lah tau kan. Sebagai manusia biasa saya tak terlepas daripada khilaf. Terlebih terkurang tu harap dimaafkan. Sayu pula bila Ramadhan dah berlalu pergi. Tapi harapnya semangat Ramadhan dapat kita teruskan pada bulan Syawal dan bulan-bulan seterusnya. Ibadat dan amalan baik masa Ramadhan bukanlah terhad untuk dibuat masa bulan puasa je tapi sepatutnya diamalkan secara istiqomah pada setiap masa. Ini supaya kita tak lah cuma ‘baik’ masa bulan puasa je tapi sebaliknya disetiap masa! Semoga usia kita diberi peluang untuk bertemu lagi dengan Ramadhan yang akan datang, insyaAllah 😀
Selamat hari raya Aidil Fitri saya ucapkan kepada semua, pengunjung, pelanggan Blossom Widad, The Vitamin Shoppe, mohon ampun dan maaf andai ada tersalah dan silap sepanjang, Ramadhan dah berlalu pergi, bulan Syawal, ibadat amalan baik masa bulan puasa, Sepanjang puasa badan kita dah dapat manfaat kesihatan, berpuasa disiang hari dan makan pada waktu malam, badan makin sihat, pinggang makin ramping, berat badan dah kurang sekali lepas raya badan naik bagai dipam-pam pula, beringat-ingatlah,  Makan berpada-pada, Jangan lupa amalkan gaya hidup sihat, dapatkan vitamin Shaklee, kedai online, konsultasi dan order, online bisnes tak payah tutup kedai, vitamin untuk halang penyerapan kolestrol jahat, makan makanan berlemak dan tinggi kolestrol, Lecithin, Omega Guard, Phytocol-ST, Hati-hati memandu di jalan raya, ingat orang tersayang
Sepanjang puasa badan kita dah dapat manfaat kesihatan melalui proses berpuasa disiang hari dan makan pada waktu malam. Semoga kesihatan kita semua makin baik. Tapi bila dah raya ni janganlah kita qada’ pula waktu makan siang sebab berpuasa masa bulan Ramadhan tu. Elok-elok badan dah makin sihat, pinggang dah makin ramping, berat badan dah kurang sekali lepas raya badan naik bagai dipam-pam pula! Itu takpelah lagi tapi jangan sampai menjemput penyakit. Elakkan sambutan perayaan mengundang tragedi terhadap diri sendiri dan orang-orang yang kita sayang. Jadi dalam berseronok tu, beringat-ingatlah ye. Makan berpada-pada. Jangan lupa makan dan amalkan gaya hidup sihat!
Walaupun beraya tapi jangan risau kalau nak dapatkan vitamin Shaklee, kedai online Blossom Widad – The Vitamin Shoppe sentiasa buka 24/7 untuk konsultasi dan order. Ni yang best ni online bisnes tak payah tutup kedai. Btw, dah ready ke dengan vitamin untuk halang penyerapan kolestrol jahat? Maklumlah kan raya ni banyak makan makanan berlemak dan tinggi kolestrol. Kalau belum lagi, sempat lagi nak prepare Lecithin, Omega Guard dan Phytocol-ST dalam beg balik kampung tu! 😀 Ok selamat berhari raya semua. Hati-hati memandu di jalan raya. Semoga selamat sampai ke destinasi. Ingat-ingatlah orang yang tersayang ye. Dah puasa raya nanti jangan lupa puasa 6!
Hubungi saya pengedar Shaklee Taman Pelangi Semenyih, Semenyih, Kajang, Beranang, Rinching dan seluruh Malaysia untuk maklumat lanjut vitamin semulajadi dan pendaftaran keahlian Shaklee:
HAZRINA NASIR [ID 951651]
Call/ SMS/ Whatsapp: 0192692301
Email: blossomwidad@yahoo.com
Facebook Page: Blossom Widad
COD: Lokasi penghantaran adalah di Tesco Semenyih

*Rencana ini tidak bertujuan mendiagnosis, merawati, atau mengubati. Anda seharusnya berjumpa dengan pakar perubatan dan kesihatan untuk mendapatkan nasihat perubatan. 
Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2014, Maaf Zahir Dan Batin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge