Hari ni saya nak share beberapa testimoni pengguna yang berpuas hati lepas guna Herbal Blend Multi-Purpose Cream Shaklee. Sebelum ni saya ada share apa kebaikan dan kelebihan Herbal Blend ni. Krim ni serbaguna sesuai untuk masalah berkaitan kulit macam luka kecil, eczema, gatal-gatal, kulit kering, kulit allergy, tumit kaki kering merekah dan kulit berparut. Dalam masa yang sama Herbal Blend pun sesuai untuk perbaiki penampilan kulit sebab dia boleh memperbaiki peredaran darah dalam kulit. Apa yang penting, Herbal Blend ni bebas daripada bahan-bahan kimia bahaya dan takde kesan sampingan jangka panjang!
Oklah jom tengok apa kata pengguna-pengguna yang berpuas hati 😀

Testimoni Herbal Blend Multi-Purpose Cream Shaklee

Testimoni 1
Masalah: Baby ada masalah kulit eczema dan bergantung dengan ubat hydrocortisone yang mengandungi steroid.
Kesan positif: Kullit dah tak kering, tak menggelupas dan tak berair.
Himpunan testimoni pengguna multi purpose cream herbal blend shaklee, krim herbal blend, kebaikan dan kelebihan herbal blend, krim serba guna shaklee, sesuai untuk masalah berkaitan kulit macam luka kecil, eczema, gatal-gatal, kulit kering, kulit allergy, tumit kaki kering merekah, kulit berparut, memperbaiki penampilan kulit, memperbaiki peredaran darah, krim yang selamat dan bebas bahan kimia sesuai untuk bayi dan kanak-kanak, masalah baby ada masalah kulit eczema dan bergantung dengan ubat hydrocortisone yang mengandungi steroid, kesan positif kullit dah tak kering, tak menggelupas dan tak berair, kulit gatal-gatal, kulit licin dah tak berkuping dan luka kering, tumit kaki pecah dan sakit, ruam pada pipi, ruam lampin, kulit merah dan berair makin kurang dan kering, pengedar shaklee
Testimoni 2
Masalah: Kulit eczema, gatal-gatal, luka, berair dan berdarah.
Kesan positif: Kulit licin dah tak berkuping dan luka kering.
Himpunan testimoni pengguna multi purpose cream herbal blend shaklee, krim herbal blend, kebaikan dan kelebihan herbal blend, krim serba guna shaklee, sesuai untuk masalah berkaitan kulit macam luka kecil, eczema, gatal-gatal, kulit kering, kulit allergy, tumit kaki kering merekah, kulit berparut, memperbaiki penampilan kulit, memperbaiki peredaran darah, krim yang selamat dan bebas bahan kimia sesuai untuk bayi dan kanak-kanak, masalah baby ada masalah kulit eczema dan bergantung dengan ubat hydrocortisone yang mengandungi steroid, kesan positif kullit dah tak kering, tak menggelupas dan tak berair, kulit gatal-gatal, kulit licin dah tak berkuping dan luka kering, tumit kaki pecah dan sakit, ruam pada pipi, ruam lampin, kulit merah dan berair makin kurang dan kering, pengedar shaklee
Testimoni 3

Masalah: Tumit kaki pecah dan sakit.
Kesan positif: Tumit dah tak sakit dan dah tak pecah.
Himpunan testimoni pengguna multi purpose cream herbal blend shaklee, krim herbal blend, kebaikan dan kelebihan herbal blend, krim serba guna shaklee, sesuai untuk masalah berkaitan kulit macam luka kecil, eczema, gatal-gatal, kulit kering, kulit allergy, tumit kaki kering merekah, kulit berparut, memperbaiki penampilan kulit, memperbaiki peredaran darah, krim yang selamat dan bebas bahan kimia sesuai untuk bayi dan kanak-kanak, masalah baby ada masalah kulit eczema dan bergantung dengan ubat hydrocortisone yang mengandungi steroid, kesan positif kullit dah tak kering, tak menggelupas dan tak berair, kulit gatal-gatal, kulit licin dah tak berkuping dan luka kering, tumit kaki pecah dan sakit, ruam pada pipi, ruam lampin, kulit merah dan berair makin kurang dan kering, pengedar shaklee
Testimoni 4

Masalah: Ruam pada pipi baby.
Kesan positif: Pipi baby bersih dan dah kering.
Himpunan testimoni pengguna multi purpose cream herbal blend shaklee, krim herbal blend, kebaikan dan kelebihan herbal blend, krim serba guna shaklee, sesuai untuk masalah berkaitan kulit macam luka kecil, eczema, gatal-gatal, kulit kering, kulit allergy, tumit kaki kering merekah, kulit berparut, memperbaiki penampilan kulit, memperbaiki peredaran darah, krim yang selamat dan bebas bahan kimia sesuai untuk bayi dan kanak-kanak, masalah baby ada masalah kulit eczema dan bergantung dengan ubat hydrocortisone yang mengandungi steroid, kesan positif kullit dah tak kering, tak menggelupas dan tak berair, kulit gatal-gatal, kulit licin dah tak berkuping dan luka kering, tumit kaki pecah dan sakit, ruam pada pipi, ruam lampin, kulit merah dan berair makin kurang dan kering, pengedar shaklee
Testimoni 5

Masalah: Pipi baby ada ruam.
Kesan positif: Pipi baby dah gebu balik.
Himpunan testimoni pengguna multi purpose cream herbal blend shaklee, krim herbal blend, kebaikan dan kelebihan herbal blend, krim serba guna shaklee, sesuai untuk masalah berkaitan kulit macam luka kecil, eczema, gatal-gatal, kulit kering, kulit allergy, tumit kaki kering merekah, kulit berparut, memperbaiki penampilan kulit, memperbaiki peredaran darah, krim yang selamat dan bebas bahan kimia sesuai untuk bayi dan kanak-kanak, masalah baby ada masalah kulit eczema dan bergantung dengan ubat hydrocortisone yang mengandungi steroid, kesan positif kullit dah tak kering, tak menggelupas dan tak berair, kulit gatal-gatal, kulit licin dah tak berkuping dan luka kering, tumit kaki pecah dan sakit, ruam pada pipi, ruam lampin, kulit merah dan berair makin kurang dan kering, pengedar shaklee


Testimoni 6

Masalah: Anak ada eczema, kulit gatal.
Kesan positif: Gatal-gatal berkurangan.
Himpunan testimoni pengguna multi purpose cream herbal blend shaklee, krim herbal blend, kebaikan dan kelebihan herbal blend, krim serba guna shaklee, sesuai untuk masalah berkaitan kulit macam luka kecil, eczema, gatal-gatal, kulit kering, kulit allergy, tumit kaki kering merekah, kulit berparut, memperbaiki penampilan kulit, memperbaiki peredaran darah, krim yang selamat dan bebas bahan kimia sesuai untuk bayi dan kanak-kanak, masalah baby ada masalah kulit eczema dan bergantung dengan ubat hydrocortisone yang mengandungi steroid, kesan positif kullit dah tak kering, tak menggelupas dan tak berair, kulit gatal-gatal, kulit licin dah tak berkuping dan luka kering, tumit kaki pecah dan sakit, ruam pada pipi, ruam lampin, kulit merah dan berair makin kurang dan kering, pengedar shaklee

Testimoni 7

Masalah: Ruam lampin dan eczema.
Kesan positif: Kulit merah dan berair makin kurang dan kering.
Himpunan testimoni pengguna multi purpose cream herbal blend shaklee, krim herbal blend, kebaikan dan kelebihan herbal blend, krim serba guna shaklee, sesuai untuk masalah berkaitan kulit macam luka kecil, eczema, gatal-gatal, kulit kering, kulit allergy, tumit kaki kering merekah, kulit berparut, memperbaiki penampilan kulit, memperbaiki peredaran darah, krim yang selamat dan bebas bahan kimia sesuai untuk bayi dan kanak-kanak, masalah baby ada masalah kulit eczema dan bergantung dengan ubat hydrocortisone yang mengandungi steroid, kesan positif kullit dah tak kering, tak menggelupas dan tak berair, kulit gatal-gatal, kulit licin dah tak berkuping dan luka kering, tumit kaki pecah dan sakit, ruam pada pipi, ruam lampin, kulit merah dan berair makin kurang dan kering, pengedar shaklee

Testimoni 8

Masalah: Jari gatal-gatal sebab masalah allergy. Pedih bila kena air.
Kesan positif: Jari dah sembuh dan boleh luruskan macam normal.
Himpunan testimoni pengguna multi purpose cream herbal blend shaklee, krim herbal blend, kebaikan dan kelebihan herbal blend, krim serba guna shaklee, sesuai untuk masalah berkaitan kulit macam luka kecil, eczema, gatal-gatal, kulit kering, kulit allergy, tumit kaki kering merekah, kulit berparut, memperbaiki penampilan kulit, memperbaiki peredaran darah, krim yang selamat dan bebas bahan kimia sesuai untuk bayi dan kanak-kanak, masalah baby ada masalah kulit eczema dan bergantung dengan ubat hydrocortisone yang mengandungi steroid, kesan positif kullit dah tak kering, tak menggelupas dan tak berair, kulit gatal-gatal, kulit licin dah tak berkuping dan luka kering, tumit kaki pecah dan sakit, ruam pada pipi, ruam lampin, kulit merah dan berair makin kurang dan kering, pengedar shaklee
Klik sini untuk pembelian terus Herbal Blend Multi-Purpose Cream Shaklee! http://goo.gl/gJKQjq
Hubungi saya pengedar Shaklee Taman Pelangi Semenyih, Semenyih, Kajang, Beranang, Rinching dan seluruh Malaysia untuk maklumat lanjut vitamin semulajadi dan pendaftaran keahlian Shaklee:

HAZRINA NASIR [ID 951651]
Call/ SMS/ Whatsapp: 0192692301
Facebook Page: Blossom Widad
COD: Lokasi penghantaran adalah di Tesco Semenyih
*Rencana ini tidak bertujuan mendiagnosis, merawati, atau mengubati. Anda seharusnya berjumpa dengan pakar perubatan dan kesihatan untuk mendapatkan nasihat perubatan. 
Himpunan Testimoni Herbal Blend Memperbaiki Masalah Eczema, Kulit Kering, Gatal-Gatal, Allergy Dan Ruam

4 thoughts on “Himpunan Testimoni Herbal Blend Memperbaiki Masalah Eczema, Kulit Kering, Gatal-Gatal, Allergy Dan Ruam

Leave a Reply to Seri nian Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge