Krim Herbal Blend Shaklee ni salah satu produk hot-seller Shaklee. Nak tau macam mana hot nya setiap kali announced dah restock, tak sampai 2 jam confirm dah habis stock seluruh Malaysia. Selalunya memang macam tu lah. Saya sendiri dah 3 kali nak beli tapi melepas. Kali terakhir beberapa minggu lepas dalam masa sejam lepas announced saya nak beli online je pun tapi tak dapat! Frust dan geram betul! Haa punya lah ramainya peminat krim ni! 😀

 

Kelebihan Dan Kebaikan Herbal Blend Multi-Purpose Cream

 

Herbal Blend Multi Purpose Cream
Krim serba guna Herbal Blend Shaklee

 

  • Krim yang melegakan dan nyaman ni dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
  • Nyaman, bermenthol dan tak melekit serta segera menyerap masuk ke dalam kulit.
  • Diperbuat daripada ekstrak herba semulajadi yang menenangkan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemarry.
  • Mesra dan sesuai untuk kulit sensitif tambah2 lagi sebab krim ni bebas daripada bahan kimia bahaya jadi kita tak perlu risau akan kesan sampingan ataupun kesan jangka panjang.

 

Fungsi Dan Manfaat Bahan-Bahan Dalam Herbal Blend Multi-Purpose Cream

 

Sage

Krim Herbal Blend mengandungi ekstrak sage.
Herbal Blend Shaklee mengandungi ekstrak sage.
  • Menggalakkan pembaharuan sel dan meningkatkan peredaran darah.
  • Kaya dengan kalsium dan Vitamin A yang penting untuk proses pembaharuan sel.
  • Memperbaiki penampilan kulit.

 

Horse Chestnut

Krim Herbal Blend mengandungi ekstrak horse chestnut.
Herbal Blend Shaklee mengandungi ekstrak horse chestnut.
  • Kaya dengan saponin yang membantu mengekalkan kesegaran dan kelembutan kulit.
  • Mengandungi sejenis saponin yang dipanggil escin yang mempunyai sifat anti-inflamasi iaitu membantu mengurangkan keradangan pada kulit.
  • Menguatkan dinding kapilari darah.

 

Yarrow

Krim Herbal Blend mengandungi ekstrak yarrow.
Herbal Blend Shaklee mengandungi ekstrak yarrow.
  • Digunakan lebih 3000 tahun dahulu untuk merawat luka luaran dan menghentikan pendarahan.
  • Mempunyai sifat anti-inflamatori iaitu membantu memperbaiki masalah berkaitan kerengsaan dan keradangan kulit seperti eczema.
  • Mempunyai sifat antibakteria.

 

Rosemarry

Krim Herbal Blend mengandungi ekstrak rosemarry.
Herbal Blend Shaklee mengandungi ekstrak rosemarry.
  • Mempunyai bahan yang membantu membunuh bakteria, kulat dan virus pada kulit menjadikannya sangat sesuai digunakan ke atas luka kecil, kesan terbakar ataupun kulit bermasalah seperti eczema, dermatitis, psoriasis dan acne.
  • Membantu menggalakkan pembaharuan kulit dan penyembuhan kulit.
  • Membantu melembabkan kulit dan menggalakkan peredaran darah pada kulit.

 

Testimoni Herbal Blend Multi-Purpose Cream Shaklee

 

Berikut adalah beberapa testimoni daripada pengguna yang berpuas hati dengan Herbal Blend Multi-Purpose Cream Shaklee:

 

Testimoni 1

Luka pada tangan dah mula kering dan bercantum lepas disapukan krim Herbal Blend.

Testimoni krim Herbal Blend
Krim Herbal Blend membantu melegakan luka-luka kecil.

Testimoni 2

Cuping telinga berair dan gatal-gatal dah mula kering dan tak rasa pedih lepas 5 hari sapu krim Herbal Blend.

Testimoni Herbal Blend Cream
Krim Herbal Blend meredakan gatal-gatal pada kulit telinga.

Testimoni 3

Gatal-gatal disebabkan allergy pada tangan dah sebulan. Macam-macam ubat dah cuba termasuk ubat cina. Tapi jari makin teruk dan pedih bila kena air sampai tak boleh diluruskan. Lepas cuba Herbal Blend jari dah boleh diluruskan macam biasa.

Testimoni krim Herbal Blend
Krim Herbal Blend bantu kurangkan gatal-gatal pada tangan yang allergy.

 

Herbal Blend Multi-Purpose Cream Murah!

 

Berapa harga krim ni? Murah sangat dan mampu milik. Harga untuk 4oz tiub krim ni adalah cuma RM37.50 saja! Jadi tak mustahil kalau nak dapatkan 1 atau 2 atau 3. Setiap rumah perlu standby at least 1! Boleh hubungi saya di 019 269 2301 untuk dapatkan krim serbaguna tanpa steroid ni.

 

 

Your Shaklee Independent Distributor & Business Leader,

Ina

ID 951651

www.wasap.my/60192692301

 

Rencana ini tidak bertujuan mendiagnosis, merawati, atau mengubati. Anda seharusnya berjumpa dengan pakar perubatan dan kesihatan untuk mendapatkan nasihat perubatan. 

Kelebihan Dan Kebaikan Herbal Blend Multi-Purpose Cream Untuk Kulit Bermasalah
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge