Untuk yang sedang mencari-cari produk kesihatan Shaklee samada Vitamin Shaklee, produk penjagaan dan pencucian rumah Get Clean Shaklee, produk penjagaan rambut Prosante Shaklee ataupun produk penjagaan kulit wajah Enfuselle dan NutriWhite Shaklee di kawasan Semenyih, Kajang, Rinching dan Beranang, Selangor boleh menghubungi saya! Saya ada produk ready stock kalau nak barang cepat dan boleh jumpa di Tesco Semenyih, ataupun kawasan sekitar Taman Pelangi Semenyih, kalau nak COD. Boleh juga hubungi saya untuk preorder produk dan once dah ada, boleh COD atau self pick-up di rumah saya.
Bagi customer yang membeli daripada saya, akan diberikan konsultasi percuma secara berterusan. Kalau nak rujuk apa-apa pun boleh je contact saya bila-bila masa. Jadi tak perlu risau tentang cara makan vitamin, jadual makan vitamin dan nak tau cadangan vitamin yang sesuai. Untuk customer berdaftar sebagai ahli, saya akan masukkan ke secret group khas untuk customer saya di Facebook. Jadi customer saya boleh dapat banyak info samada berkaitan produk, kesihatan, motivasi, tips bisnes dan macam-macam lagi.
Owh tak lupa juga untuk yang mencari-cari peluang buat side income dengan Shaklee pun boleh hubungi saya. Kelebihan bila tinggal berdekatan dengan upline ialah mudah nak dapatkan bimbingan offline. Walaupun tak jadi masalah pun kalau tinggal jauh sebab group kami memang gunakan sepenuhnya kemudahan teknologi internet jadi duduk rumah pun boleh je dapat bimbingan. Cuma kadang-kadang tu sesetengah perkara lebih mudah nak belajar kalau jumpa bersemuka. Lagipun kalau jumpa offline ni aura dia lain sikit! 😀
Kalau nak berbisnes saya akan masukkan ke secret group khas yang eksklusif supaya anda dapat bimbingan daripada A-Z untuk berjaya dalam bisnes Shaklee!
Hubungi saya pengedar Shaklee Taman Pelangi Semenyih, Semenyih, Kajang, Beranang, Rinching dan seluruh Malaysia untuk maklumat lanjut vitamin semulajadi dan pendaftaran keahlian Shaklee:
HAZRINA NASIR [ID 951651]
Call/ SMS/ Whatsapp: 0192692301
Email: blossomwidad@yahoo.com
Facebook Page: Blossom Widad
COD: Lokasi penghantaran adalah di Tesco Semenyih

*Rencana ini tidak bertujuan mendiagnosis, merawati, atau mengubati. Anda seharusnya berjumpa dengan pakar perubatan dan kesihatan untuk mendapatkan nasihat perubatan. 
Pengedar Shaklee Shaklee Di Semenyih, Selangor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge