Pencuci Baju Yang Selamat Untuk Anda Dan Bayi Anda

 

Bila ada baby, seboleh-bolehnya semua benda yang nak guna untuk dia mesti kita nak gunakan yang selamat dan tak memudaratkan baby kan? Termasuklah pencuci baju. Kulit baby sangat lembut dan halus. Kadang-kadang ada sabun pencuci yang sangat kuat dan sisa kimianya tu melekat pada pakaian yang dah dibasuh. Bila baby pakai mulalah ada masalah ruam dan sebagainya. Lagipun kita tak nak ada kesan jangka panjang terhadap baby. Jadi, Fresh Laundry Concentrate Shaklee ni salah satu pilihan yang selamat untuk kegunaan bayi dan seluruh keluarga.

Mesti semua orang tau kan kain yang baru lepas dicuci tu macam mana rupa dan rasanya kan? Tapi dengan Fresh Laundry Concentrate ni yang menggunakan formula semulajadi enzim dapat menanggalkan kotoran dan membersihkan pakaian serta dalam masa yang sama selamat di planet. Anda akan berasa lebih nyaman dengan pencuci ni.

Pencuci baju organik selamat untuk kulit bayi.
Fresh Laundry Concentrate Get Clean

 

Faedah:

  • Pekat – 5.5 lb. kotak boleh membasuh 88 basuhan – sangat jimat!
  • Prestasi tinggi – pembersih enzim diaktifkan mengekalkan basuhan kain putih dan yang berwarna cerah
  • Selamat pada semua jenis kain dan berkesan dalam air keras atau lembut (panas atau sejuk).
  • Dirumus untuk membantu mencegah pencelup pada pakaian berwarna daripada memindahkan dari satu pakaian kepada pakaian lain.

 

Keistimewaan Fresh Laundry Concentrate Powder

 

Banyak serbuk dobi mungkin mengandungi perengsa yang boleh diserap melalui kulit atau sedutan yang menjadi penyebab kepada alahan. Triethanolamine dodecylbenzenesulfonate adalah seperti merengsa dan disenaraikan sebagai bahan berbahaya oleh EPA dam DOT. Sentuhan boleh merengsa dan membakar kulit dan mata, bauan boleh merengsa hidung, tekak dan paru-paru menyebabkan batuk, lelah dan atau sesak nafas. Keterdedahan berulang kali pada kulit boleh menyebabkan kekeringan, kegatalan, kerengsaan kronik dan ruam.

 

Kelebihan Dan Kebaikan Fresh Laundry Concentrate Powder

 

Selamat

  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Sesuai untuk digunakan oleh semua fabrik yang boleh dibasuh
  • Tanpa bahan kimia berbahaya

 

Berkesan

  • Berkepekatan tinggi
  • 1 aun sudah memadai untuk cucian muatan sederhana
  • Keberkesanannya yang sama dalam semua jenis suhu, sama ada air sejuk atau panas
  • Menjadikan pakaian putih lebih putih dan pakaian berwarna lebih cerah berseri

 

Mesra Alam

  • Ramuan semulajadi yang mesra alam
  • Surfaktan bersifat biorosot
  • Tanpa fosfat, borat dan nitrat
  • Tanpa bahan pewarna
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

 

Rangkaian Get Clean Shaklee juga mempunyai produk pencucian dan penjagaan rumah yang lain seperti jag penapis air bermeter, pencuci pinggan, pelembut pakaian dan pencuci serba guna.

 

 

Pengedar Sah Shaklee,

Hazrina Nasir

ID 951651

www.wasap.my/60192692301

 

*Rencana ini tidak bertujuan mendiagnosis, merawati, atau mengubati. Anda seharusnya berjumpa dengan pakar perubatan dan kesihatan untuk mendapatkan nasihat perubatan.

Pencuci Baju Selamat Untuk Bayi, Fresh Laundry Concentrate Powder
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge