Beli Sikit! Kenapa Nak Jadi Ahli?

Rugi Jadi Ahli?

Ramai pengedar Shaklee sekarang ni sangat menggalakkan dan menekankan pengguna Shaklee untuk jadi ahli. Termasuklah saya! Especially untuk orang yang pertama kali nak guna produk Shaklee lagilah bagus kalau terus jadi ahli. Tapi tak semua orang nak jadi ahli walaupun dah berkali-kali membeli. Untuk mereka yang pertama kali nak guna produk Shaklee pula, mesti ada yang berperasaan macam ni:

  • Kalau nak jadi ahli Shaklee kena bayar RM65. Tambah dengan postage RM10 dah RM75. Kalau Sabah dan Sarawak postage RM20 jadi total RM85. Lebih RM50 dan nak dekat RM100! Banyak tu!
  • Lagipun nak beli sikit je. Sebotol GLA Complex je pun. Takkan nak jadi ahli?
  • Baru nak cuba-cuba je nak tengok sesuai ke tak. Belum tentu lagi nanti nak beli lagi.
Okay lah fine! Itu hak anda. Saya sikit pun tak paksa. Customer always right kan?! 😀
RUGI JADI AHLI, PENGEDAR SHAKLEE, PERTAMA KALI, BELI SIKIT, CUSTOMER ALWAYS, UNTUNG, VITAMIN, HARGA AHLI, HARGA RETAIL, HARGA JUALAN, MAHAL, BAYARAN KEAHLIAN, AHLI BERDAFTAR, KONSULTASI BERTERUSAN, SUGGEST VITAMIN, MASALAH KESIHATAN, BIMBING CARA MAKAN VITAMIN, SALAH CARA MAKAN, MENGURANGKAN KEBERKESANAN PENYERAPAN, TINDAKAN VITAMIN, CASH REBATE, FAEDAH KEAHLIAN,  ENROLL MEMBERSHIP, JIMAT, BERBISNES, SIDE INCOME, PILIHAN BIJAK, PENGEDAR SHAKLEE SEMENYIH, PENGEDAR SHAKLEE KAJANG, BISNES ONLINE DARIPADA RUMAH, BISNES MODAL RENDAH, BISNES UNTUK SURIRUMAH,

Untung Atau Rugi?

Tapi cuba bayangkan lepas dah guna produk tetiba rasa, “Ehhh best pulakkk! Nak Kena beli lagi ni!”. Haa macam mana?
Untuk pengetahuan semua, setiap vitamin ada harga ahli dan harga retail (jualan). Harga jualan mestilah lagi mahal daripada harga ahli. Secara purata, anda kena bayar 25% lebih mahal berbanding harga ahli which is lebih kurang RM10, RM20, RM30 atau lebih mengikut produk lah. So katakan kalau nak beli lagi kali ke 2 dan ke 3 ke, kalau kira-kira balik beza harga ahli dengan harga jualan tu maybe dah sama ataupun lebih lagi daripada bayaran keahlian. So, dah rugi sebab patutnya dah boleh pun dapat keahlian!
Untuk setiap ahli berdaftar dengan saya, layak dapat konsultasi berterusan daripada saya. Saya akan suggest vitamin yang bersesuaian dengan masalah kesihatan anda. Saya juga akan bimbing cara makan vitamin yang betul. Tau tak kalau salah cara makan boleh mengurangkan keberkesanan penyerapan dan tindakan vitamin? Haa kan dah rugi juga kat situ. Setiap kali nak buat belian, kalau tak nak membeli sendiri, saya boleh uruskan untuk anda. Tau-tau je dah sampai depan rumah. 
Selain tu, setiap produk Shaklee ada point UV yang kita boleh kumpul. Setiap bulan kalau point UV mencecah minimum 150UV, anda akan dapat cash rebate! Tapiiiii, sayangnya anda melepas cash rebate ni dan juga pelbagai faedah keahlian lain sebab anda bukan ahli! RUGI sangat kan? Tapi kalau awal-awal dah decide untuk terul enroll membership, anda akan beruntung sebab dan tentu dapat JIMAT banyak! Silap-silap nanti boleh terus berbisnes kalau tiba-tiba rasa nak buat side income ke kan?
Jadi saranan saya, buatlah pilihan bijak. Banyak kelebihan dan faedah kalau mendaftar sebagai ahli 😀
Hubungi saya pengedar Shaklee Taman Pelangi Semenyih, Semenyih, Kajang, Beranang, Rinching dan seluruh Malaysia untuk maklumat lanjut vitamin semulajadi dan pendaftaran keahlian Shaklee:
HAZRINA NASIR [ID 951651]
Call/ SMS/ Whatsapp: 0192692301
Email: blossomwidad@yahoo.com
Facebook Page: Blossom Widad
COD: Lokasi penghantaran adalah di Tesco Semenyih

*Rencana ini tidak bertujuan mendiagnosis, merawati, atau mengubati. Anda seharusnya berjumpa dengan pakar perubatan dan kesihatan untuk mendapatkan nasihat perubatan.


Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.