Kelebihan Dan Kebaikan Get Clean Water Shaklee

Seperti yang sudah saya kongsikan dalam artikel sebelum ni, produk Shaklee tak terhad kepada vitamin sahaja tetapi juga terdapat produk penjagaan rumah dan penjagaan kesihatan. Salah satunya jag penapis air Get Clean Water Shaklee yang mudah alih, harga mampu milik dan berkualiti.

Apakah Kelebihan Dan Kebaikan Jag Penapis Air Get Clean Water Berbanding Jenama Lain?

PENGEDAR DISTRIBUTOR PRODUK SHAKLEE SEMENYIH, VITAMIN, PRODUK PENJAGAAN RUMAH, PENJAGAAN KESIHATAN, JAG PENAPIS AIR GLET CLEAN WATER, MUDAH ALIH, HARGA MAMPU MILIK, BERKUALITI, KELEBIHAN, KEBAIKAN BERBANDING JENAMA LAIN, SELAMAT, MENYINGKIRKAN PLUMBUM, MENGURANGKAN PELBAGAI JENIS BAHAN CEMAR BERBAHAYA, TERKANDUNG DALAM AIR, DIIKTIRAF PERSATUAN KUALITI AIR ATAUPUN WATER QUALITY ASSOCIATION (WQA), MENGURANGKAN PLUMBUM, BENDASING, PILIHAN BIJAK, MENJIMATKAN KOS, RAKYAT MALAYSIA MEMBAZIRKAN WANG MEMINUM AIR BOTOL, BEBERAPA SEN SELITER, BERSIH, RASANYA ENAK, METER BIJAK, MENANDAKAN MASANYA  MENUKAR PENAPIS, HANDAL, LEBIH BANYAK AIR BERSIH PADA SETIAP MASA, MENGHASILKAN 303 LITER, 80 GELEN, TURASAN, DUA KALI GANDA, MESRA ALAM, MEMELIHARA ALAM SEKITAR, BLOK KARBON ISIAN SEMULA PERTAMA, MENGURANGKAN TIMBUNAN SISA, PENAPIS DIPERBUAT DARIPADA ARANG TEMPURUNG KELAPA YANG TAHAN LASAK, BAIK, TERHADAP ALAM SEKITAR.
1) SELAMAT – Menyingkirkan Plumbum Dan Lain-Lain
Get Clean Water berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air ataupun Water Quality Association (WQA) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain lagi.
2) PILIHAN BIJAK – Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya beberapa sen seliter sahaja Get Clean Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penapis tersebut tanpa perlu mengagaknya.
3) HANDAL – Lebih Banyak Air Bersih Pada Setiap Masa
Get Clean Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.
4) MESRA ALAM – Memelihara Alam Sekitar
Get Clean Water ini menggunakan sistem Penapis Jag Air dengan blok karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Untuk Maklumat Lanjut Pengambilan Vitamin Semulajadi dan Pendaftaran Ahli Shaklee:

Hubungi saya:
HAZRINA NASIR
Shaklee ID: 951651
Call/ SMS: 0192692301
Email: blossomwidad@yahoo.com
Facebook Page: Blossom Widad

Rencana ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawati atau mengubati. Anda seharusnya berjumpa dengan pakar perubatan dan kesihatan untuk mendapatkan nasihat perubatan.

One Reply to “Kelebihan Dan Kebaikan Get Clean Water Shaklee”

  1. […] Get Clean Shaklee juga mempunyai produk pencucian dan penjagaan rumah yang lain seperti jag penapis air bermeter, pencuci pinggan, pelembut pakaian dan pencuci serba […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.