Bendasing Tersembunyi Pada Air Bersih

 

Cuba buka paip air kat rumah tu? Tengok apa yang keluar. Airnya mungkin nampak bersih tapi setakat mana ianya selamat untuk diminum?

Sebenarnya bahan kimia seperti racun perosak, logam berat dan bahan cemar industri yang boleh membahayakan kesihatan mungkin terdapat dalam air yang anda sekeluarga minum saban hari. Tambahan pula, 20% daripada punca pendedahan plumbum terhadap manusia datangnya daripada air minuman.

Ramai juga orang ada kesedaran tentang pentingnya minum air bersih. Tapi ada kekangan tertentu nak install penapis air di rumah. Antara sebabnya:

 

1. Tinggal Menyewa – Bila tinggal di rumah sewa kadang2 nak pasang penapis air pun terpaksa fikir beberapa kali. Sebabnya kita belum tentu tinggal lama di rumah tu. Nak pasang penapis air perlukan proses pemasangan yang kadang2 perlukan sikit ubah-suai pada bahagian rumah. Tuan rumah belum tentu setuju rumahnya ditebuk lubang walaupun sikit saja. Malah kos pemasangan dan pembukaan yang berakali2 tu pun dah merugikan pengguna penapis air tersebut kalau syarikat pembekal mengenakan kos penyelenggaraan.

2. Penapis Air Mahal – Harga penapis air diakui agak mahal. Tambahan lagi kalau guna yang dipasang di luar dan dalam rumah tu. Memang mencecah ribuan ringgit. Golongan kurang berpendapatan mungkin tak mampu nak pasang penapis air. Dah lah mahal, belum tentu lagi berkualiti!

3. Keadaan Persekitaran Rumah – Kadang2 tempat tinggal kita sendiri membataskan kita untuk pasang penapis air. Misalnya kalau mereka yang tinggal di kawasan perpaipan yang kurang memuaskan ataupun struktur rumah yang kurang sesuai, nak pasang penapis air mungkin boleh jadi masalah. Jadi, penapis air mudah alih sangat berguna bagi mereka ni.

 

Jag Penapis Air Mudah Alih Get Clean Water Pitcher Shaklee

Jag penapis air mudah alih Get Clean Water Pitcher Shaklee
Jag Penapis Air Get Clean Water Shaklee

 

 

Istimewanya, air yang lebih bersih dan sihat datangnya daripada sebuah jag air saja!

 

Penapis Air Get Clean Water Murah, Mudah Alih Dan Berkualiti

  • Air yang lebih bersih dan sihat tersedia untuk 365 hari.
  • Get Clean Water merupakan sistem penapisan air multipaten yang baru. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cermar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.
  • Get Clean Water merupakan sistem penapis jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menapis 303 Liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.
  • Kita boleh menikmati AIR dan BUMI yang lebih bersih dan sihat serentak!

 

Menandingi Jenama Terkemuka Lain

 

  • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain disamping mengekalkan kandungan mineral yang sihat.
  • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin.
  • Disahkan dapat menuras 303 Liter (80 gelen) air bagi setiap turasan-dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
  • Sistem Penuras Jag Air Berblok – Karbon Isian semula yang pertama.

 

Kebaikan Penapis Air Get Clean Water Shaklee

 

Pilihan Bijak!

  • Hanya beberapa sen bagi seliter air.
  • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak.
  • Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras – tidak memerlukan kuasa elektrik.
  • Mudah Alih – Ringan dan mudah dibawa ke mana-mana samada bercuti atau bekerja.
  • Menjimatkan kos tanpa perlu dimasak.

 

Penapis air Get Clean Water Shaklee menjamin dan memberi peluang kepada pengguna untuk terus dapat bekalan minuman air bersih tanpa halangan di mana-mana saja. Untuk order boleh hubungi 019 269 2301.

 

 

Pengedar Sah Shaklee,

Ina ID 951651

www.wasap.my/60192692301

 

*Rencana ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawati atau mengubati. Anda seharusnya berjumpa dengan pakar perubatan dan kesihatan untuk mendapatkan nasihat perubatan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.