Ibu yang breastfeeding mesti nak cari dan perlukan sangat baju menyusu muslimah yang menutup aurat contohnya macam nursing wear Feedmilk kat bawah ni kan? 😀 Yang bestnya bila menyusukan baby di public masa outing orang tak sedar pun kita tengah susukan anak. Kita pun tak risau aurat terdedah. Boleh breastfeed dengan tenang dan baby pun tak terganggu.

Sekarang ni senang sangat sebab dah ada baju menyusu muslimah yang memang tailored especially untuk breastfeeding mom macam nursing wear Feedmilk ni. Bukan saja mak-mak boleh kekal stylo walaupun breastfeeding tapi memang trendy, convenient dan practical sangat. Ok lah jom cuci mata tengok blouse dan dress daripada Feedmilk ni 😉

 

Muslimah Nursing Wear By Feedmilk!

 

Salam and hye bloggers semuaaa… 😉

Good news untuk para ibu yang tgh breast feed anak. Meh sini nak share baju yg sangat laa meletopp untuk korang semua pakai. Confirm puas hati dan sure rasa nak beli terus tak fikir dua tiga kali dah. Aicehhhh hehehe 🙂

 

Jubah menyusu Feedmilk
Jubah Feedmilk
Jubah menyusu Feedmilk
Jubah menyusu Feedmilk

Yang pink lovers mesti suka gila dress nea plus ada sequin pulak dekat lengan.  Pehhh memang nampak 5 years younger laa kan? Dress nea wudhuk friendly tau so senang laa kalau korang nak amek wudhu takde laa basah baju korang.

 

Dress ibu menyusu
Dress menyusu Feedmilk

How about this? Mengaumm sangatt kann???  Material satin nampak flowy jee bila pakai. Dress nea takde zip and butang so ibu ibu boleh selak je zappp boleh terus susukan anak. Sangat simple and comfortable for both mom and child.

 

Blouse menyusu Feedmilk
Blouse menyusu Feedmilk

Haa kalau rasa macam nak macam hectic day kan boleh pakai blouse nea. Matching dengan seluar or dress.  Blouse nea comes with three colors tau which are milky brown, mint blue and urban brown.

 

Amacam uolss?? Teruja tak tengok blouse dengan dress dari feedmilk. Dah laa trendy, selesa pulak tuu. Susah nak cari baju untuk BF mom nea. So, apa tunggu lagi cepatt cepatt. Kalau nak tau more details and size boleh check dekat sini tau :

 

Instagram Feedmilk @feedmilk

Fb Page Feedmilk www.facebook.com/Feedmilk

Email feedmilk www.feedmilk.com

Whatsapp Feedmilk

016-6744960

 

Rahsia Susu Banyak

 

Kalau dah ada baju menyusu TRENDY daripada Feedmilk ni, tapi penghasilan susu badan kurang, susu DROP, susu badan sikit boleh ikhtiarkan dengan 1 produk Feedmilk, iaitu #Feedmilkbooster : Habbasyi Oil.

Milk booster Habbasyi oil Feedmilk
Rahsia susu banyak

 

Habbasyi Oil ini adalah 100% makanan sunnah dan dah bantu ramai ibu yang ada masalah susu sikit menjadi susu PEKAT, BANYAK dan BERKHASIAT.

Habbasyi oil Feedmilk
Habbasyi oil Feedmilk

 

100%original daripada minyak Habbatus Sawda! makanan sunnah yang boleh diamalkan oleh semua orang. Whatsapp “Milkbooster Feedmilk” ke 017 674 4960 sebab ade PROMOSI terbaik sekarang! insyaALLAH.

 

Haa apa lagi mommies boleh la cepat-cepat pilih baju mana yang berkenan di hati. Bukan saja eksklusif tapi affordable. Para ibu yang sebulan 2 lagi nak bersalin pun boleh buat persediaan cepat booking siap-siap. Grab sekali promosi milk booster Habbasyi oil tu. Pastikan anda maintain anggun dan gorgeous di hari raya bersama permata hati kesayangan. Go go breastfeeding moms!

 

Baju Menyusu Muslimah Yang Trendy By Feedmilk Khas Untuk Breastfeeding Moms!
Tagged on:             

2 thoughts on “Baju Menyusu Muslimah Yang Trendy By Feedmilk Khas Untuk Breastfeeding Moms!

Leave a Reply to Hazrina Nasir Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge