Produk Penjagaan Dan Pencerahan Kulit Wajah NutriWhite Shaklee

Produk Penjagaan Dan Pemutihan Kulit Wajah NutriWhite Shaklee
Produk Shaklee tidak terhad kepada vitamin sahaja. Shaklee juga mempunyai rangkaian produk penjagaan kulit, penjagaan rambut dan penjagaan rumah. Salah satu produk penjagaan kulit Shaklee ialah produk pemutihan kulit wajah seperti NutriWhite Shaklee.
Kelebihan Dan Keistimewaan NutriWhite Shaklee
– NutriWhite Shaklee dibangunkan oleh saintis dan pakar-pakar penjagaan kulit di Jepun dan Amerika Syarikat. 
– Produk dihasilkan setelah 3 tahun pembangunan produk yang teliti dengan ujian yang menyeluruh untuk memastikan keberkesanan dan keselamatan produk untuk pengunaan. 
– NutriWhite adalah rangkaian produk unik kerana pengwujudan eksklusifnya hasil daripada pelbagai dimensi pendekatan untuk pemutihan.
– Pemilihan bahan aktif dan mentah untuk menghasilkan setiap produk diperolehi daripada 16 buah negara yang merupakan gabungan optimum. 
Vitamin C derivatif (ascorbyl/ glucoside) merupakan ramuan selamat dan terbukti yang digunakan dalam formula NutriWhite untuk mendapatkan manfaat yang maksimum tanpa risiko kesan sekunder.
Formula NutriWhite yang dipatenkan – Paten-pending whiten-16 adalah campuran daripada 16 nutrien botani yang kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan kulit lebih putih, lebih cerah dan bercahaya.
NutriWhite Bekerja Dengan 5 Cara
PRODUK PENJAGAAN KULIT WAJAH, PRODUK PEMUTIHAN KULIT WAJAH, PRODUK PENCERAHAN KULIT WAJAH, NUTRIWHITE SHAKLEE, VITAMIN C DERIVATIF ASCORBYL GLUCOSIDE, MENGHALANG KEGELAPAN KULIT, MENGURANGKAN CELA PADA KULIT, MENYEKAT PIGMEN DAN TOMPOK HITAM, MENCERAHKAN KULIT, MEMPERBAHARUI KULIT, BLOTCHINESS,
NutriWhite Shaklee
1. MENGHALANG – Melindungi kulit anda dengan aktif daripada pemcemaran alam sekitar dan gelap akibat kerosakan kesan daripada sinar cahaya matahari dan UV. 
2. BERKURANGAN – Rupa pigmen gelap dalam kulit berkurangan untuk mencegah nada kulit kusam. Anda pasti akan menyukai hasil kulit yang lebih cerah, bercahaya. Dengan penggunaan berterusan, perubahan kompleksi warna kulit dapat dikurangkan dan kelihatan kurang cela pada tahun yang akan datang.
3. MENYEKAT – Rupa pigmen gelap daripada sel-sel kulit asas daripada dipindahkan kepada lapisan atas seterusnya membantutkan kemunculan tompok-tompok hitam.
4. MENCERAH – Naungan dari melanin yang sedia ada, yang membawa kepada wajah yang lebih rata dan nada kulit cerah.
5. MEMPERBAHARUI – Dengan cepat mengeluarkan sel-sel mati yang membawa kepada blotchiness, mewujudkan kulit cerah, lebih bercahaya.
Untuk penjagaan kulit yang lebih berkesan, selain faktor luaran faktor dalaman juga sangat memainkan peranan penting. Anda juga boleh mengamalkan vitamin-vitamin untuk kecantikan seperti set vitamin untuk kulit, Collagen Powder Shaklee, ataupun set vitamin untuk kesihatan wanita.
Untuk maklumat lanjut Pengambilan Vitamin Semulajadi dan Pendaftaran Ahli Shaklee:

Hubungi saya sekarang! ^-^
HAZRINA NASIR
Shaklee ID: 951651
Call/ SMS: 0192692301
Email: blossomwidad@yahoo.com
Facebook Page: Blossom Widad

Rencana ini tidak bertujuan mendiagnosis, merawati, atau mengubati. Anda seharusnya berjumpa dengan pakar perubatan dan kesihatan untuk mendapatkan nasihat perubatan.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.