Ye uollls memang tak salah baca. Memang percuma! Tahun 2016 yang akan datang Shaklee menyediakan peluang percutian 5 star selama 4 hari 3 malam ke Bangkok. Memang betul-betul free, cuma tinggal nak kena sediakan badan dan packing baju sendiri je lagi. Sebab kos pengangkutan, penginapan, makan minum dan termasuklah duit poket untuk berbelanja pun Shaklee yang bagi!

Haa best tak best tak? 😀

 

Peluang pergi bercuti percuma 4 hari 3 malam ke Bangkok, Thailand fully sponsored by Shaklee!
Percutian percuma 4 hari 3 malam fully sponsored by Shaklee

 

Sebenarnya tawaran ni adalah julung-julung kali diwujudkan oleh Shaklee untuk meraikan pengedar Shaklee yang baru nak berjinak-jinak dengan bisnes Shaklee. Ataupun dengan kata lain ganjaran yang disediakan khas untuk pengedar di level beginner. Free holiday trip Bangkok 2016 ni adalah sebagai hadiah kepada pengedar yang berjaya kekalkan prestasi yang cemerlang sepanjang tempoh yang ditetapkan.

Untuk pengedar Shaklee yang dah berada di level pertengahan dan atas, diorang ada tawaran percutian ke US untuk direbut. Haa nampak tak? Baiknya Shaklee ni sebab walaupun empayar perniagaan pengedar level beginner belum besar, tapi Shaklee tetap menghargai usaha keras setiap individu. Ada ke company lain yang baik hati sangat sediakan insentif yang sebegini? 😀

 

Siapa Patut Rebut Peluang Percutian Percuma Ke Bangkok?

 

Sesiapa saja yang berusia 18 tahun dan ke atas layak sertai Shaklee dan rebut peluang ni terutamanya:

  • Kaki travel (traveller)
  • Pelajar
  • Surirumah
  • Individu berkerjaya tapi nak jana pendapatan tambahan
  • Individu yang baru nak cuba-cuba ceburi bisnes online
  • Individu yang baru nak belajar berbisnes
  • Individu yang mencari peluang buat duit dengan modal rendah
  • Individu yang nak buat bisnes daripada rumah
  • Blogger yang nak buat side income dengan platform blog
  • Pasangan baru kahwin ataupun ada anak anak anak kecil kecil kecil dan kesempitan kewangan
  • Individu yang nak buat bisnes dengan ‘zero’ risiko rugi

 

Mereka yang berminat nak menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee samada secara part time ataupun full time dan samada secara online, offline ataupun dropship, mempunyai peluang yang sama rata untuk rebut peluang ni. Syarat utamanya ialah pastikan anda dah pun jadi ahli Shaklee yang berdaftar antara bulan Januari 2015 hingga Januari 2016.

Ada 3 bulan saja lagi!

Of course lah ada syarat-syarat kelayakan lain. Antaranya ialah anda perlu kekalkan prestasi perniagaan sendiri selama beberapa bulan yang dah ditetapkan iaitu sekurang-kurangnya 4 dan 5 bulan mengikut kategori terkini masing-masing. Jadi ini bermakna lebih cepat jadi ahli, lebih cepat boleh mula berbisnes. Lebih banyak masa juga untuk anda berusaha berbanding kalau dah last minute. Betul tak?

Fast action fast result!

Tapi jangan risau! Syarat yang dah ditetapkan Shaklee tu adalah sangat minimum! Memang ada peluang yang besar untuk rebut percutian percuma ni. Semua tunjuk ajar dan bimbingan ada disediakan dalam secret group bisnes. Tinggal nak follow saja lagi. Eh senang sangat lah sebab semua dah ada tersedia depan mata. Takpe. Again, jangan lah risau. Kalau tak faham boleh segera hubungi saya untuk dapatkan penerangan lanjut yang lebih jelas.

 

Apa Yang Best Dengan Bangkok?

 

Meh jom kita tengok apa yang kita boleh discover dengan free holiday trip ke Bangkok ni!

 

Kenali budaya dan masyarakat Thailand
Peluang mengenali budaya dan masyarakat Thailand

 

Lawati tempat-tempat menarik di Bangkok Thailand
Peluang untuk melawat tempat-tempat menarik di Bangkok Thailand

 

Rasai makanan yang sedap di Bangkok Thailand
Peluang merasai makanan yang sedap di Bangkok Thailand

 

Bandar Bangkok Thailand
Peluang melancong dan melihat bandar Bangkok Thailand

 

Tarikan kebudayaan di Thailand
Peluang melihat kebudayaan Thailand yang menarik

 

Nikmati kegembiraan dan keseronokan Di Bangkok Thailand
Peluang menikmati kegembiraan dan keseronokan di Bangkok Thailand

Eleh Itu Saja Yang Ada Di Bangkok?

 

Yelah apa lah sangat yang ada dengan Bangkok tu kalau anda seorang yang dah biasa melancong luar negara sana-sini sampaikan sejauh Antartika pun dah sampai. Kan? Tapi cuba luaskan perspektif pemikiran anda. Sebenarnya trip percutian percuma Bangkok ni boleh jadi batu loncatan catatan kejayaan pertama anda dalam membina empayar perniagaan sendiri.

Boleh bayangkan tak nilai-nilai tambahan yang anda boleh masukkan ke dalam kehidupan anda dan individu-individu disekeliling anda?

  • Kalau sekarang jarang-jarang dapat hulur duit kepada mak ayah, akan datang dah boleh beri duit kepada mak ayah setiap bulan.
  • Kalau sekarang cuti sekolah duduk di rumah, akan datang boleh bawa keluarga jalan-jalan makan angin.
  • Kalau sekarang makan minum pun selalu bercatu, nak makan luar pun pendam-pendam aje, akan datang boleh belanja seluruh keluarga makan sedap-sedap.
  • Kalau sekarang pening fikir duit belanja tiap-tiap bulan, susu anak, pampers anak, bil-bil, sewa rumah, belanja sekolah dan macam-macam lagi, akan datang ada duit lebih lepas dah tolak semua perbelanjaan dan boleh simpan tiap-tiap bulan secara konsisten.

Dan fikirkan dan bayangkan pula nilai-nilai tambahan setiap individu yang ada dalam organisasi anda dapat sekiranya anda berkongsi tentang peluang menjana pendapatan melalui platform Shaklee ni. Banyak kan? Mungkin ini pilihan yang paling tepat untuk anda mulakan langkah mengubah nasib sendiri dan orang-orang tersayang. Mulakan langkah pertama sekarang 🙂

Kalau bukan sekarang, bila lagi? Masa takkan pernah menunggu kita.

 

Hubungi saya di 019 269 2301 untuk mengetahui macam mana cara memulakan perniagaan Shaklee dengan modal serendah hanya RM69 dan bagaimana anda boleh melayakkan diri untuk rebut hadiah percutian percuma ke Bangkok ni.

 

 

Your Shaklee Business Mentor

Hazrina Nasir

ID 951 651

019 269 2301

Trip Percutian Percuma 4 Hari 3 Malam Ke Bangkok Tahun 2016 Untuk Direbut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge