Testimoni CarotoMax Shaklee: Mata Dah Tak Boleh Melihat Makin Nampak!

Karotenoid Tingkatkan Penglihatan
Perkaitan antara pengurangan masalah mata dengan pengambilan karotenoid adalah sangat jelas dan dah banyak dibuktikan dengan kajian saintifik. Karotenoid seperti alpha carotene, beta carotene, lycopene, astaxanthin, lutein dan zeaxanthin adalah agen antioksidan hebat yang bukan saja sangat bagus untuk sel, kulit, kanser, sistem imun tetapi juga MATA!

Macam Mana Karotenoid Bertindak?
1. Karotenoid membantu menggantikan nutrien-nutrien penting yang diperlukan oleh mata dan membantu mata menyingkirkan toksin-toksin yang yang memudaratkan mata.
2. Ia bertindak sebagai antioksidan yang mengurangkan tekanan pada mata yang boleh menyebabkan katarak yang boleh menjadi punca kepada kemerosotan makular apabila usia meningkat. 
3. Ia juga membantu mata menyesuaikan diri dengan penglihatan malam
4. Ia juga melindungi mata daripada bahaya sinaran ultra-violet.
Jadi, kali ni saya kongsikan pula testimoni CarotoMax Shaklee yang diamalkan oleh seorang ayah kepada pengguna Shaklee. Alhamdulillah penglihatan pakcik tersebut semakin pulih walaupun mempunyai penyakit mata yang serius. Tapi tak salah kita berusaha kan? Mana tahu sesuai dengan keadaan tubuh, kesihatan yang teruk boleh dtingkatkan. Malah dengan izin Allah mungkin boleh sembuh. Yang penting, jangan berputus asa untuk berusaha!
Baca je testimoni di bawah ni 🙂
= Mengikut doktor, mata pakcik ni dah tiada harapan untuk melihat. Tapi bila pakcik ni cuba amalkan CarotoMax Shaklee, penglihatan pakcik ni semakin pulih walaupun masih kabur dan rabun. Malah pemeriksaan lanjutan dengan doktor juga didapati mata pakcik ni semakin bagus. Alhamdulillah tumpang gembira dengan pakcik ni 🙂
COD SHAKLEE SEMENYIH, DAFTAR AHLI SHAKLEE, TESTIMONI CAROTOMAX SHAKLEE, CAROTOMAX UNTUK MATA, KESIHATAN PENGLIHATAN, TINGKATKAN PENGLIHATAN, ANTIOKSIDAN HEBAT, CAROTOMAX KAYA KAROTENOID, KAROTENOID UNTUK MATA, KAROTENOID TINGKATKAN PENGLIHATAN, CAROTOMAX UNTUK MATA RABUN, CAROTOMAX UNTUK MATA KABUR, MACAM MANA KAROTENOID BERTINDAK, CAROTOMAX UNTUK MASALAH KULIT, CAROTOMAX UNTUK KANSER, CAROTOMAX ADA ALPHA CAROTENE, BETA CAROTENE, LYCOPENE, ASTAXANTHIN, LUTEIN, ZEAXANTHIN, CAROTOMAX UNTUK TINGKATKAN SISTEM IMUN, CAROTOMAX ELAKKAN KEMEROSOTAN MAKULAR
 Testimoni CarotoMax Shaklee
Sebab tu lah kita digalakkan makan makanan seperti buahan dan sayuran daripada pelbagai warna dan rasa setiap hari. Tapi adakah kita memang pasti boleh dapatkan semua tu dalam satu hari? Agaknya 5 warna pun tak sampai. Itu pun hidangan yang kita ambil tu entah seimbang ke tak? Cukup ke sayur dan buahnya? Jadi, Carotomax Shaklee dapat membantu menampung kekurangan nutrien penting ni.
Sebab tu lah penting ambil makanan tambahan. Sebab fungsinya pun seperti namanya, tambahkan apa yang tak cukup daripada diet harian yang kita ambil setiap hari. Tapi makanan tamabahan bukan alasan untuk elakkan amalan pemakanan sihat ye?
Untuk maklumat lanjut Pengambilan Vitamin Semulajadi dan Pendaftaran Ahli Shaklee:

Hubungi – HAZRINA NASIR

0192692301

heartilyina@gmail.com

*** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.