Testimoni Vitamin Untuk Kulit Shaklee: Muka Licin Dan Tidak Berjerawat

Sebelum ni saya sudah terangkan tentang senarai vitamin yang sangat bagus untuk kesihatan, kecantikan mahupun penjagaan kulit. Siapa kata vitamin tak penting? Kecantikan datang daripada dalaman. Kalau kita sihat dari dalaman secara tak langsung luaran pun sihat dan cantik juga! Jadi hari ni saya nak kongsikan pula testimoni pengguna Shaklee yang amalkan set vitamin penjagaan kulit ni.
1. Amalkan vitamin Shaklee untuk kecantikan kulit dan untuk kuruskan badan. Vitamin yang diambil ialah Energizing Soy Protein (ESP), Chewable Vitamin C, Vitamin E dan Alfalfa Complex.
=Jerawat kecut, parut mula pudar, berat dah susut!
TESTIMONI VITAMIN UNTUK KULIT SHAKLEE, TESTIMONI VITAMIN C, TESTIMONI VITAMIN E, TESTIMONI B COMPLEX, TESTIMONI ALFALFA, VITAMIN UNTUK KULIT CANTIK, VITAMIN UNTUK HILANGKAN PARUT, VITAMIN UNTUK HILANGKAN JERAWAT
Vitamin Untuk Kulit Cantik Dan Sihat
2. Amalkan vitamin Shaklee walaupun usia masih diawal 20an sebab ‘prevention is better than cure’ katanya! Memang betul juga apa yang Adik Manis ni cakap kan? 😉 Untuk menjaga kesihatan tiada had umur ditetapkan malah kesihatan tu perlu dijaga setiap masa! Vitamin yang diamalkan oleh Adik Manis kita ni ialah B-Complex, Vitamin E, Vitamin C dan Omega Guard.
= Dalam masa 2 minggu kulit muka kurang berjerawat, masalah kulit kering berkurang, kulit kelihatan lebih ‘glowing’ dan ‘flawless’ ataupun lebih licin dan bercahaya!
Vitamin Untuk Kulit Cantik Dan Sihat
Memang terbukti vitamin dapat membantu mencantikankan kulit. Dalam masa yang sama kita dapat pakej kesihatan. 2 dalam 1! Tak rugi kan? Tapi mestilah hasilnya berbeza-beza bergantung kepada individu. Lagipun vitamin adalah makanan tambahan dan bukannya ubat! Mestilah ambil masa sikit. Tapi apa yang penting, ianya lebih sihat, selamat dan semulajadi dengan Shaklee! 🙂
Untuk maklumat lanjut Pengambilan Vitamin Semulajadi dan Pendaftaran Ahli Shaklee:

Hubungi – HAZRINA NASIR

0192692301

heartilyina@gmail.com

http://www.facebook.com/BlossomWidad

*** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.