Kekal Bertenaga Dengan Cinch Energy Tea Mix Shaklee!

Cinch Energy Tea Mix bekalkan tenaga dan tingkatkan metabolisme badan.

Cinch Energy Tea Mix merupakan gabungan teh merah, putih dan hijau yang istimewa daripada Shaklee. Secawan teh ini yang diminum sejuk atau panas membolehkan badan rasa kekal bertenaga sepanjang hari. Bila minum teh ni, badan kita rasa lebih cergas sebab metabolisme badan meningkat. Secara tak langsung sangat membantu membakar lelemak berlebihan dalam badan dan seterusnya menggalakkan penurunan berat badan ataupun pelansingan.

 

Keistimewaan Cinch Energy Tea Mix Shaklee

 

Cinch Energy Tea Mix bekalkan tenaga dan tingkatkan metabolisme badan.
Cinch Energy Tea Mix bantu tingkatkan tenaga dan bakar lemak untuk kuruskan badan.

 

Cinch Energy Tea Mix ini diambil bersama-sama dengan Cinch Shake Mix Shaklee dan produk-produk untuk tujuan pelangsingan lain seperti dalam set Cinch Inch Loss Program yang telah dicadangkan oleh Shaklee. Energy Tea Mix dapat diminum sebagai snek ataupun minuman ringan waktu petang terutamanya bagi penggemar teh. Energy Tea Mix Shaklee adalah kurang gula dan semestinya sangat bagus untuk kesihatan. Selain itu, keistimewaan Enerygy Tea Mix ini ialah:

  • Selamat dan merupakan penggalak tenaga semulajadi
  • Ditambah dengan taurina untuk meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
  • Pilihan alternatif terbaik menggantikan kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh
  • Tanpa gluten, tiada perasa tiruan, pewarna dan bahan pemanis

 

Bahan Utama Dalam Cinch Energy Tea Mix Shaklee

 

Diperbuat daripada Eksklusif T-Lift – Campuran teh dalam Shaklee Cinch Energy Tea Mix. Campuran 4 jenis teh ini mempunyai khasiat hebat masing-masing selain daripada peranan utama teh sendiri yang sememangnya terkenal sebagai antioksidan yang sangat hebat untuk tubuh!

 

  1. Matcha Green Tea Powder – Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrien yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksidan.

 

Japanese green tea yang banyak khasiat!
Teh hijau Jepun ni memang sedap!

 

  1. Red Tea Extract – Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol – pejuang kanser yang kuat. Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Ia merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor daripada merebak.

 

Inilah rupa red tea.
Ini daun teh merah.

 

  1. White Tea Extract – Juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.

 

White tea extract.
Ekstrak teh putih

 

  1. Rooibos Red Tea Extract – Tumbuhan unik yang berasal dari Afrika Selatan, kaya dengan sebatian polifenol – antioksidan.

 

 

Sejenis teh yang berwarna merah iaitu Rooibos tea.
Rooibos tea pun adalah sejenis teh berwarna merah.

 

So siapa yang selalu rasa cepat letih, kurang tenaga, semput, cepat mengantuk, nak buat apa-apa pun rasa berat je nak gerakkan badan, boleh cuba amalkan Cinch Energy Tea Mix ni. Dalam masa sama boleh bantu bakar lemak dalam badan dan turunkan berat badan berlebihan serta pelbagai manfaat kesihatan teh seperti detoks, antioksidan, kesihatan sel dan banyak lagi.

 

 

Dapatkan produk berserta diskaun 15-25% yang lebih menjimatkan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee sekarang 🙂

Hazrina Nasir

ID 951651

SMS/ Whatsapp 019 269 2301

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.