Herb-Lax Shaklee Membantu Pelangsingan Dan Pembersihan

Buang toksin dalam badan dengan Herb-Lax Shaklee

Sembelit, badan selalu rasa lesu, pening kepala, nafas berbau, berat badan susah nak turun adalah antara tanda-tanda yang menunjukkan ada banyak toksin dalam badan. Untuk buang toksin, kita perlu detoks. Herb-Lax adalah produk untuk detoksifikasi yang fokus kepada pembersihan usus. Bila usus bersih, perut mudah kempis dan boleh membantu pelangsingan tubuh badan.

Nutrien berkhasiat yang kita dapat daripada makanan juga tak terbazir sebab dapat diserap dengan efektif ke dalam sel-sel badan. Kotoran dalam sistem badan juga dapat disingkirkan melalui pembuangan air besar. Dan sistem badan dapat berfungsi dengan lebih baik. Pelbagai penyakit juga dapat dielakkan.

 

Keistimewaan Herb-Lax

 

Buang toksin dalam badan dengan Herb-Lax Shaklee
Herb-Lax Shaklee adalah julap lembut yang baik untuk buang toksin dalam badan.

 

Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat. Ia mengandungi 9 herba semulajadi: Alfalfa leaves, senna leaves, anise seed, blue malva flower, buckthorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver’s root.

Sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.

 

Bahan-Bahan Dalam Herb-Lax

 

Herb-Lax dihasilkan daripada formulasi yang dipaten. Setiap herba semulajadi dalam Herb-Lax mempunyai fungsi istimewa masing-masing:

 

 1. Senna Leaves – Merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, mempercepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.
 1. Buckthorn Bark – Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus.
 1. Licorice Root – Membantu proses detoksifikasi.
 1. Fennel Seeds – Mengeluarkan toksin terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalah sembelit dan kembung perut.
 1. Anise Seeds – Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan.
 1. Rhubarb Root – Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotik.
 1. Blue Malva Flower – Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.
 1. Culver’s Root – Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.
 1. Alfalfa Leaves – Membersihkan usus, darah dan hati.

 

Kebaikan Dan Manfaat Utama Herb-Lax

 

Penggunaan Herb-Lax Shaklee secara konsisten dapat membantu:

 • Pembersihan najis yang tersekat.
 • Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
 • Membantu masalah sembelit.
 • Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit.
 • Mengempiskan perut.
 • Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas, sebagai minuman teh herba.

 

Perhatian!

 

Mereka yang mempunyai sistem penghadaman yang lemah akan mengalami cirit-birit pada peringkat awal pengambilan. Manakala dibawah keadaan normal, Herb-Lax menampakkan kesan dalam tempoh 8-12 jam selepas pengambilan.

 

Untuk terus beli produk dan buat pembayaran secara online melalui sistem eSell Shaklee, klik sini!

 

 

Dapatkan produk berserta diskaun 15-25% yang lebih menjimatkan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee sekarang 🙂

Hazrina Nasir

ID 951651

SMS/ Whatsapp 019 269 2301

One Reply to “Herb-Lax Shaklee Membantu Pelangsingan Dan Pembersihan”

 1. […] Murah sangat dan semestinya mampu milik! Antara produk lain yang boleh membantu penghadaman ialah Herb-Lax dan juga Alfalfa […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.