Salam Jumaat. Hari yang mulia penuh rahmat. Setelah menunggu for quite some time. I think today is the day for me to officially announce my venture in online business. Memang sengaja ambil masa untuk announce. So hari ni rasa dah sesuai untuk diwarwarkan secara rasmi. Kawan2 yang dah lama mengikuti blog ni maybe dah terbaca a few times that I mentioned of my wish becoming a WAHM.

Since balik from Japan for good I have been thinking and researching business apa nak buat. Then I set target after delivering my 3rd baby I will start with my business. Because at the moment misi meramaikan ahli keluarga dah tak menjadi keutamaan. Rehat dulu bab ni. Alhamdulillah dah dikurniakan sepasang kanak2 ribena 😀 InsyaAllah akan dibesarkan dulu yang ada ni sebaik mungkin. Amin.

 

Dimulakan dengan Bismillah
Ku Mulakan Dengan Bismillah

 

After habis pantang maka tibalah masa untuk merealisasikan cita2 saya nak jadi WAHM. Saya pernah berbusiness masa university dulu. Jual product mutiara Sabah macam brooch, baracelet, necklace etc. Lepas tu setakat berniaga ikut2 and main2 je. Somehow I always have the dream to get serious with business, own my own business, enjoy my business and be successful.

I sure have long more way to go. Dengan nak manage anak 2 nya, my full time job as SAHM, as therapist Ihsan at home etc dan sekarang buat online business pulak. Alhamdulillah things happening accordingly as planned. After sebulan berpantang saya rasa dah bersedia untuk beri komitmen dalam business. So I started my baby steps. Now let me humbly introduce you guys to my business, BLOSSOM WIDAD. Blossom Widad acts as my online shop.

 

BlogShop Blossom Widad
Blog Blossom Widad

 

Ia am a Shaklee Independent Distributor. Ramai yang dah kenal Shaklee. Tapi to those yang belum kenal boleh refer sini Shaklee Malaysia. Ataupun kalau malas nak baca boleh je tanya saya. Anyway, a little bit on Shaklee…

  • Syarikat nutrisi semulajadi No. 1 di Amerika Syarikat
  • Warisan selama 50 tahun yang menjamin kejayaan
  • Produk Shaklee terdiri daripada supplement tambahan, produk pelangsingan, produk kecantikan dan produk penjagaan rumah
  • Produk Shaklee sentiasa SELAMAT SECARA SEMULAJADI, BERKESAN dan MESRA ALAM
  • Produk Shaklee Malaysia mempunyai sijil HALAL dari JAKIM

So, boleh la jengah2 tengok apa ada kat Blossom Widad tu. Kalau2 ada yang berkenan. Nak tanya2 je pun boleh. Contact je. Blog Blossom Widad sangatlah newbie lagi. InsyaAllah akan terus berkongsi lebih banyak maklumat disitu. We have FB page too. I welcome you guys to visit and Like our Blossom Widad FB Page.

 

Pengedar Shaklee Kajang Semenyih
Pengedar Shaklee Semenyih Kajang

 

Saya dah lama kenal Shaklee, antara sebab kenapa saya pilih business ni. I’m glad to share the goodness of Shaklee products that are guaranteed always SAFE, NATURAL, GREEN and WORK. I also glad to share the opportunity that Shaklee can offer you.

Last but not least, semoga saya bukan sahaja berusaha untuk diri saya dan keluarga saya sendiri tapi juga dapat membawa kebaikan untuk orang lain. Sebarang komen membina dan supports daripada kawan2 especially yang dah lama berpengalaman dalam business amatlah dialu2kan. Thanks! 🙂

 

 

Dapatkan produk berserta diskaun 15-25% yang lebih menjimatkan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee sekarang 🙂

Hazrina Nasir

ID 951651

SMS/ Whatsapp 019 269 2301

Introducing BLOSSOM WIDAD 🙂
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge