Now dah pukul 2.45 am and I’m still not sleeping. Mengantuknya! Tapi kena tunggu lebih kurang 10 minit lagi untuk solat Subuh terus. Kalau tak, confirmlah xsedar and terlajak jadi Subuh dinasour nanti. Actually I stay up sebab nak gather some info. Asalnya nak stay up kejap je tapi terlajak plak. Sebab banyak sangat info nak dicari. Info apa tu ek? hihi 🙂 InsyaAllah next weekend kami plan nak jalan2 jauh sikit. Hotels pun dah booking online tadi. Since nak pergi tempat yang xfamiliar so kenalah tau apa yang menarik kat tempat2 berkenaan. Banyak sangat rupanya yang menarik. Cuma sempat xsempat jelah nak pergi. So tadi dah list down and pilih2 mana je yang nak pergi. Kalau nak pergi semua xsempatlah kot. Ahaa kami nak pergi mana tu ye? Nantilah I story. Truly nak jalan2 ni pun ada sebab sebenarnya. Tu pun nanti gak I cerita. Misteri entry yang lepas pun xreveal lagi kan? Ada certain yang I dah inform. Tapi rasanya boleh agak kot, no? 😀

Haih banyaknya nak cerita tapi xtercerita. Memang xde ciri2 seorang blogger tegar apatah lagi blogger yang bagus. Bagus in term of frequency mengupdate bloglah okay. Hakikatnya I memang sangat baik, harap maklum ye LOL 😛 Hmmm dah banyak hari sebenarnya tidur after Subuh ni. So not good. Although I cuba tidur awal pun dah susah sebab xboleh terlelap even mengantuk. Kena cepat2 ubah semula. Again, ada sebab sebenarnya kenapa tidur lewat. Lately sangat banyak berfikir and gather info tentang macam2 perkara. So jadual pun dah jadi agak lintang-pukang semula. Anak I pun sedikit terabai sebab Mama sibuk dok buat ‘kerja’. Xpe2, this phase is already slowing down and Mama dah takkan ‘sesibuk’ 2 minggu lepas. InsyaAllah akan cuba perbaiki keadaan sebaiknya. Owh dah azan. Nak solat Subuh. Hopefully lepas solat jangan xboleh tidur pulak sudahlah. Karang kesian Ihsan esok pagi merengek2 suruh Mama bangun tapi Mama xberupaya nak buka mata 😛

Nemui~~~

2 thoughts on “Nemui~~~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge