Setelah sekian lama xjwb tag so hari ni I nk jwb tag. Ikut2 kan I ada melambak hutang tag. Tp mlm hari tu dh kutip balik satu2. Gigih browsed balik entry2 kt blog kwn2. Yg zaman tok kaduk tahun lps punya pun ada hihi. Tp xdela kutip semuanya. Mana yg terjmpa aje lah. Nnt bila2 sangap boleh bayar hutang tag one by one. Tag hari ni is given by Fith, Mrs. Happy. Tp kt gambar tu Mr. Happy hihi.


Adakah anda HAPPY sekarang?
– Generally Alhamdulillah saya happy.

Kenapa anda happy?
– Sbb saya xsuka sedih2. Lagipun xde benda yg buat saya sedih at the moment. Kalau boleh all the times nk happy je.

Apa benda yg boleh membuatkan anda happy?
Uish ada byk ni nk list down satu2 smpi esk pn ahbs ;P I bg 5 jela.

– When things go according my way.
– Org2 yg disayangi semuanya sihat, berkeadaan baik, dimurahkan rezeki dan mereka happy.
– Bila tgk balance duit dlm account hubby ada byk hahaha! ;P
– Bila anak kesayangan I buat perangai cantik manis yg menghiburkan hati.
– Bila dpt g jalan2 or g makan2 yg sedap2 😀

Pernah menerima TAG?
– Banyak kali.

Nyatakan warna yg anda sukai.
– Pastel colors.

Beritahu 9 orang yang akan anda tag. Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.
Wah ramai nya sampai 9 org. Nk list down sorg2 ni yg lemah ni. Xtau saper yg dh penah buat or belum. So, I tag sesapa jela yg xbuat lg n rasa nk buat tag ni. Sila2 lah ye 😉

Tag Mrs. Happy

2 thoughts on “Tag Mrs. Happy

  • June 26, 2010 at 4:01 AM
    Permalink

    apa benda yg buat happy tu aku suka!nak plak yg part balance gaji hubby ada banyak.skrang ni biasa la,aku dah mata duhetan!hahahhah

    Reply
  • June 26, 2010 at 9:41 AM
    Permalink

    Kak As,
    Ala aku happy sekejap je bila time gaji masuk best la tgk akaun dia. Lps tu sedih la blk lps dh tolak bil2 n hutang cc. Tak sama la mcm ko. Ko kan dh jd Rosmah skrg. Sbb laki ko kan dh jd Najib hahaha 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge