Berita Buruk!

 

GASP! Selalunya hujung-hujung tahun ni banyak Year End Sale, patutnya masa terbaik lah untuk cuba bershopping! Tapi ni berita buruk pulak untuk pencinta produk kolagen terhangat dipasaran, sebab bermula 1 Januari 2015 Collagen Powder Shaklee akan dihentikan penjualannya! Dah sebab apa pulak? Ada kesan sampingan yang menyebabkan masalah kesihatan ke?

Ehhh bukan macam tu. Ok sebenarnya penjualan Collagen Powder Shaklee dihentikan buat sementara waktu saja untuk re-registration. Ini adalah proses berkala biasa untuk setiap produk, Sebab Shaklee Corporation sentiasa nak pastikan kualiti dan keberkesanan produk sentiasa berada pada peringkat yang terbaik. Barulah worth the money spend gitu! Fuhhhh lega!

 

Produk kolagen premium bermutu tinggi dan sangat berkesan serta selamat untuk digunakan berterusan.
Produk kolagen premium bermutu tinggi dan sangat berkesan serta selamat untuk penggunaan jangka panjang.

 

Tapi proses ni akan ambil tempoh lebih kurang 9 bulan ke 1 tahun.

Huwaaa tak boleh jadi ni! Lamaaa tuh!

Taaapi haaa sabar dulu ye kawan-kawan semua.

 

Ada Berita Baik Juga Untuk Peminat Collagen Powder!

 

Memandangkan permintaan Collagen Powder sentiasa hangat jadi Shaklee Corporation yang prihatin umumkan promosi beli 3 PERCUMA 1 ataupun beli 6 PERCUMA 2 (khas untuk ahli Shaklee sahaja) sepanjang Disember 2015 ni! Boleh lah buat stok untuk setahun sementara tunggu keluaran batch kolagen terbaru. Wahhh ini memang menggalakkan shopping sakan ala-ala jualan akhir tahun ni! 😀

 

Pormosi Collagen Powder Shaklee
Promosi kolagen Shaklee

 

Eh kalau masih bukan ahli pun jangan risau boleh je beli pakej promosi ni sebab bila beli pakej promosi, anda terus layak untuk jadi ahli. Untuk dapat keahlian percuma anda boleh buat pembelian dengan point terkumpul 200UV. 1 kotak kolagen bernilai 74UV jadi kalau 3 kotak jumlahnya dah 222UV.

Yang bestnya lagi anda juga automatik layak dapat cash rebate. Untuk setiap point pembelian bulanan terkumpul dengan minimum 150UV, anda akan diberikan cash rebate yang dimasukkan terus ke dalam akaun bank pada bulan berikutnya.

Jadi, setiap pembelian pakej promo beli 3 tu anda dah layak dapat:

1. Free 1 kotak Collagen Powder (worth RM298 retail price)

2. Free Membership (worth RM65)

3. Cash Rebate (worth RM30)

Total boleh SAVE hampir RM400! Jimat ke jimat?! Setiap kotak ada 15 sachets dan boleh ambil 1 sachet sehari. Boleh juga makan selang sehari.

 

Sebab Apa Ye Collagen Powder Shaklee Jadi Pilihan Ramai?

 

Sebab ianya:

 

Collagen Powder Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan berkualiti tinggi.
Bahan-bahan dalam Collagen Powder Shaklee.

 

1. Berkualiti Premium – Mengandungi 4000mg kolagen proprietari terhidroslisis daripada sumber sisik ikan merah (red snapper scale) laut dalam yang paling kurang terdedah kepada pencemaran dan sangat berkualiti tinggi!

2. Bermolekul Sangat Ringan Untuk Penyerapan Berkesan – 1000 Dalton yang sangat mudah dan cepat diserap oleh badan dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. Adakah anda pasti kolagen yang terjual dipasaran tu mempunyai tahap penyerapan yang berkesan?

3. Ramuan Terpilih – Dihasilkan daripada 7 bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, kolagen ikan, ekstrak kekerang, Lactobacillus acidophilus, Vitamin C dan Vitamin B, digabungkan untuk mempertingkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luar.

4. Versatile! – Kolagen dalam bentuk serbuk dalam sachet ni sangat mudah larut dalam air dan cara bancuhannya boleh mengikut selera masing-masing! Kolagen yang diambil dalam bentuk cecair adalah paling berkesan dan cepat penyerapannya kerana perlu melalui proses penghadaman yang sangat sedikit.!

5. Eksklusif Untuk Pasaran Malaysia – Collagen Powder Shaklee dicipta khas dan disesuaikan secara teliti mengikut keadaan kulit pengguna di Malaysia. Sebab Malaysia adalah negara pertama sekali dipasarkan kolagen Shaklee ni!

6. Semestinya Halal! – Boleh digunakan tanpa was-was. Semua produk Shaklee dalam pasaran Malaysia mendapat pengiktirafan badan Halal ISA di Amerika Syarikat dan disahkan oleh Jakim.

 

Serbuk kolagen yang sangat cepat melarut dan meresap ke dalam sel badan.
Produk kolagen dengan formulasi penyerapan yang sangat berkesan.

Keberkesanan Terbukti Secara Klinikal Selepas 8 Minggu Penggunaan!

 

Selepas penggunaan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit menjadi lebih baik secara menyeluruh dengan:

1. Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%

2. Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%

3. Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%

4. Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%

5. Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%

6. Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%

7. Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%

8. Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%

9. Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%

 

Bukti keberkesanan Collagen Powder Shaklee setelah diamalkan secara konsisten.
Bukti klinikal kesan positif penggunaan Collagen Powder Shaklee secara konsisten.

 

Oleh itu, kesan dan faedah pengambilan Collagen Powder secara berterusan dapat:

1. Anti-Penuaan – Mengurangkan pori terbuka, kedutan dan garis halus

2. Menghidratkan – Melembabkan kulit supaya tidak kering dan menggelupas

3. Meningkatkan keanjalan kulit – Meningkatkan ketegangan, keanjalan, kelembapan

4. Melicinkan – Meningkatkan kelembutan dan melicinkan kulit

5. Menyuburkan – Menguatkan kuku dan menyuburkan rambut

6. Mencerahkan – Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit

7. Menegangkan – Membantu menegangkan dan menganjalkan payudara

8. Menguatkan Tulang – Mengokong kesihatan sendi dan menguatkan tulang. Membantu mengekalkan otot dalam mata supaya lembut

 

Kesan Kekurangan Kolagen Dalam Badan

 

Kolagen dalam tubuh makin bekurang seiring dengan peningkatan usia. Kalau tak jaga kesihatan dan tak amalkan gaya hidup sihat, lagi cepat lah kolagen tu berkurang. Sebab tu ada orang nampak lebih tua berbanding usia sebenar.

Antara kesan kekurangan kolagen ialah:

  • Kedutan
  • Pori-pori terbuka dan garis halus kelihatan
  • Kulit kering dan mengelupas
  • Kulit semakin kurang keanjalan
  • Kulit menjadi kasar
  • Rambut menipis dan gugur
  • Pigmentasi
  • Payudara tidak tegang dan anjal lagi
  • Mata rasa kering
  • Rasa sakit sendi dan sakit pinggang

 

Tanda-tanda kekurangan kolagen dalam badan.
Kesan kekurangan kolagen dalam badan.

Siapa Perlu Ambil Kolagen?

 

Individu yang mengalami tanda-tanda penuaan kolagen seperti di atas perlu ambil kolagen Shaklee. Selain itu, kolagen Shaklee juga sesuai untuk:

  • Individu yang ingin memperbaiki masalah eyebag
  • Individu yang ingin memperbaiki masalah pigmentasi dan bintik-bintik hitam
  • Individu yang ingin memperbaiki masalah dark circle
  • Wanita berusia 20an dan ke atas
  • Lelaki berusia 20an ke atas
  • Golongan berusia warga tua
  • Individu yang cepat letih dan kurang cergas
  • Individu yang ingin menjaga kecantikan dan penampilan kulit
  • Individu yang ingin melambatkan penuaan pra-matang
  • Individu yang ada masalah kesihatan sendi dan pergerakan
  • Individu yang ingin memperbaiki penglihatan

Saya mencadangkan mereka yang ingin menjaga kecantikan dan dalam masa sama memperbaiki kesihatan boleh amalkan vitamin set kecantikan. Boleh juga amalkan set kulit sekiranya ingin fokus pada memperbaiki kulit. Manakala bagi yang mengalami masalah sendiri boleh lengkapkan dengan vitamin set sendi.

 

Owhhh Jangan Lupa Juga Dengan Promosi Vitamin C Dan Vitamin E Sepanjang Bulan Disember Ni!

 

So bulan ni ada 3 promosi:

  • Collagen Powder Beli 3 PERCUMA 1
  • Vitamin C Beli 6 PERCUMA 1 (sebotol berharga RM92.50 retail price)
  • Vitamin E Beli 6 PERCUMA 1 (sebotol berharga RM149.00 retail price)

Kombinasi 3 vitamin ni terbaik untuk:

  • Pemeliharaan kecantikan dan kesihatan luar dan dalam
  • Kesihatan lelaki
  • Kesihatan wanita
  • Para isteri
  • Para suami
  • Bakal pengantin

 

Testimoni Pengguna Collagen Powder Yang Berpuas Hati

Sini saya kongsikan beberapa testimoni pengguna yang dah merasa kesan positif lepas amalkan kolagen Shaklee. Boleh klik sini untuk baca lebih banyak testimoni Collagen Powder Shaklee.

 

Testimoni 1

Kolagen Shaklee bantu kurangkan kesan parut Chicken Pox, kulit kering dan tumit kaki merekah.
Collagen Powder bantu kurangkan kesan parut Chicken Pox, kulit kering dan tumit kaki merekah.

Masalah: Parut chicken pox, muka berminyak, tumit kaki merekah nampak buruk, kulit kering.

Kesan positif: Muka makin cantik dan berseri, parut chicken pox makin kurang, kulit moist, kulit dah tak kering, kulit dah tak berminyak, kulit smooth, tumit licin.

 

Testimoni 2

Collagen Powder Shaklee bantu kurangkan jerawat pasir dan licinkan kulit.
Kolagen Shaklee bantu kurangkan jerawat pasir dan licinkan kulit.

Masalah: Tone kulit tak sekata, kulit berjerawat.

Kesan positif: Tone kulit jadi sekata, jerawat pasir rata dan kurang, kulit rasa lembut dan tegang.

 

Testimoni 3

Collagen Powder bantu atasi tumit kaki merekah dan kasar.
Kolagen Shaklee bantu atasi tumit kaki merekah dan kasar.

 

Masalah: Tumit kasar.

Kesan positif: Kulit cantik, tumit licin.

 

Testimoni 4

Kolagen Shaklee bantu atasi masaah jeragat dan dark circle.
Collagen Powder bantu atasi masalah jeragat dan dark circle.

Masalah: Kulit berjeragat, mata panda/ dark circle/ dark eye.

Kesan positif: Jeragat hilang, mata panda/ dark circle/ dark eye hilang.

 

Testimoni 5

Collagen Powder bantu kecilkan pori-pori di muka.
Kolagen Shaklee bantu kurangkan pori-pori besar di muka.

Masalah: Pori-pori besar.

Kesan positif: Kulit halus, kain cerah dan pori-pori mengecil.

 

Berbaloi-Baloi! Uollls Jangan Melepas!

 

Tempoh promosi berbaki beberapa hari saja lagi sehingga ke detik 11.59pm 31 Disember 2014. Tapi dengar ura-ura katanya stok kolagen is selling fast dan makin berkurangan tapi sentiasa di top up oleh pihak warehouse Shaklee.

While stocks last boleh lah cepat-cepat GRAB sebab tak mustahil kalau stok yang ada habis awal daripada tempoh promosi tamat. Ni situasi yang sangat common terjadi bagi setiap produk promosi. Boleh hubungi saya segera di 019 269 2301 untuk pertanyaan produk dan konsultasi.

Masuk saja 1 Januari 2015 saya dah tak dapat nak tolong. Merayu-rayu pun dah tak guna. Jadi jangan lupa maklumkan kepada adik-beradik, suadara-mara, kawan-kawan, jiran-jiran dan kawan seofis berkenaan promosi Collagen Powder Shaklee Buy 3 FREE 1 ni.

Kalau anda rasa artikel promosi Kolagen Shaklee ni sangat informatif untuk kenalan anda yang ingin memelihara kecantikan dan kesihatan luar dalam, boleh tekan button share di bawah. Supaya mereka tak ketinggalan untuk sama-sama rebut peluang penjimatan hebat ni! 🙂

 

 

Ina

www.wasap.my/60192692301

ID 951651

Produk Kolagen Terhangat Dipasaran! Masa Terbaik Untuk Cuba Collagen Powder Shaklee Sebelum 1 Januari 2015
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge