Produk Shaklee Halal

Alhamdulillah makin ramai yang mempunyai kesedaran akan kepentingan mengamalkan pengambilan vitamin sebagai sebahagian daripada amalan gaya hidup sihat untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Ramai yang pilih untuk cuba vitamin Shaklee samada untuk pelihara kesihatan yang ada ataupun tingkatkan kesihatan ke arah lebih baik. Tapi, masih ramai di luar sana yang sebenarnya tak kenal pun lagi dengan vitamin Shaklee. Untuk yang masih belum tau, jom saya kongsikan sikit:
  • Produk Shaklee yang dipasarkan di Malaysia adalah disahkan Halal oleh ISA iaitu badan Halal di Amerika Syarikat dan mendapat pengiktirafan Jakim.
  • Produk Shaklee terdiri daripada supplement/ makanan tambahan, produk penjagaan kulit wajah, produk penjagaan rambut, produk pencucian dan penjagaan rumah dan penapis air.
  • Vitamin Shaklee adalah berasaskan bahan semulajadi yang selamat untuk tubuh, terbukti berkesan berserta dengan ujian klinikal dan menyihatkan tanpa bahan kimia, pewarna dan perasa tiruan.
  • Produk Shaklee adalah berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan yang mampu milik oleh semua golongan.
  • Produk Shaklee yang pertama dihasilkan pada tahun 1915 oleh Dr. Forrest C. Shaklee dan Shaklee Corporation ditubuhkan pada tahun 1956 dan kini sudah lebih 50 tahun Syarikat Shaklee kekal kukuh dipasaran. 
Produk Shaklee Halal, sijil halal shaklee, shaklee diiktiraf jakim, pengedar shaklee kawasan taman pelangi semenyih, agen shaklee semenyih, ejen shaklee semenyih, pengedar shaklee kajang, pengedar shaklee rinching, shaklee independent distributor beranang, vitamin shaklee, produk shaklee berkualiti tinggi, Cara Nak Beli atau Order Produk Shaklee, Cawangan SHAKLEE seluruh Malaysia, lokasi Shaklee Malaysia Home Office, branch Shaklee kuala lumpur, cawangan Shaklee Sabah, cawangan Shaklee Kelantan, branch Shaklee Johor, branch Shaklee Penang, cawangan Shaklee Ipoh, Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee, group bisnes Super Achiever Team dibawah naungan keluarga besar iReach Family, Bayaran Keahlian Shaklee, Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee, Adakah Wajib Buat Belian Kalau Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee, Adakah Wajib Berbisnes lepas jadi ahli Shaklee, jana pendapatan dengan Shaklee
Ini adalah sijil Halal terbaru Shaklee untuk tahun 2014

Cara Nak Beli atau Order Produk Shaklee

Mudah je sebenarnya. Ada 2 cara untuk buat pembelian:
1. Boleh terus hubungi saya di nombor 0192692301 untuk pertanyaan mengenai vitamin dan membuat pembelian. Lepas dah confirm nak beli apa, anda hanya perlu buat bayaran ke akaun bank saya. Berikan kepada saya bukti pembayaran dan maklumat penghantaran. Saya akan terus submit order secara online dan Shaklee akan terus proses order. Order akan sampai ke rumah anda dengan courier GDex Express, City Link ataupun Pos Laju dalam tempoh 2-5 hari bekerja.
Atau
2. Kalau suka beli sendiri, anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee yang berdekatan. Berikut adalah cawangan Shaklee seluruh Malaysia:
Cawangan SHAKLEE seluruh Malaysia:
Shaklee Malaysia Home Office:
Shaklee Products (M) Sdn. Bhd, Level 9, The Pinnacle, Persiaran Lagoon, Bandar Sunway, 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.
(03-5622 3188) (Toll Free: 1800-88-6577)
Shaklee Kuala Lumpur Branch: 
No. 32, Jalan Rampai Maju 3, Taman Sri Rampai, 53300, Kuala Lumpur.
(03-41421067)
Shaklee Penang Branch: 
No. 81, 83, & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersil Sunway Perdana, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.
(04-3974325)
Shaklee Perak Branch: 
32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya, Ipoh, Perak.
(05-2418260)
Shaklee Johor Branch: 
14, Jalan Molek 1/10 Taman Molek, 81100 Johor Bahru, Johor.
(07-3525188)
Shaklee Kelantan Branch: 
319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra, 15200 Kota Bharu, Kelantan.
(09-7478688)
Shaklee Sabah Branch: 
Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron, Jalan Lintas Khidmat,88300 Kota Kinabalu, Sabah.
(088-393848)
Kalau tinggal berdekatan dengan Taman Pelangi Semenyih, saya boleh COD. Lokasi COD boleh jumpa di Tesco Semenyih.

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Sekiranya anda ingin mencuba produk Shaklee, terdapat beberapa kelebihan sekiranya anda daftar jadi ahli:
1. Dapat beli produk Shaklee pada harga ahli iaitu anda boleh jimat sebanyak 15%-25% berbanding harga jualan (retail).
2. Anda layak mendapat cash rebate sekiranya belian terkumpul bulanan mencecah point minimum 150UV. Cash rebate akan terus dimasukkan ke dalam akaun bank anda pada bulan berikutnya.
3. Anda layak mengikuti dan menghadiri aktiviti-aktiviti anjuran Shaklee untuk menambah pengetahun perniagaan, ilmu kesihatan serta motivasi seperti dalam bengkel nutrisi, business opportunity meeting, motivation rally dan sebagainya.
4. Anda akan mendapat nombor ID peribadi dan akaun online Shaklee2u. Anda boleh membuat pembelian vitamin sendiri pada masa akan datang ataupun maklumkan kepada saya untuk buatkan pembelian untuk anda.
5. Anda layak mendapat konsultasi dan bimbingan berterusan daripada saya dan layak menyertai secret group khas sekiranya berdaftar dengan saya.
6. Sekiranya berminat untuk menjana pendapatan, anda layak menyertai secret group khas dan akan diberi bimbingan dan tunjuk ajar sewajarnya untuk berjaya dalam bisnes Shaklee bersama Super Achiever Team dibawah naungan keluarga besar iReach Family.

Bayaran Keahlian

Sangat mudah sebenarnya nak mendaftar jadi ahli Shaklee. Bayaran pendaftaran pun hanyalah RM65 untuk keahlian seumur hidup. Pembayaran hanya sekali saja tak perlu renew setiap tahun. 

Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee

Untuk daftar jadi ahli pun sama macam di atas. Ada 2 cara:
1. Boleh terus hubungi saya di nombor 0192692301 dan saya akan uruskan pendaftaran secara online. Kemudian pesanan pembelian dan memberkit akan dihantar terus ke rumah dalam temph 2-5 hari bekerja. Jumlah pembayaran perlu ditambah dengan kos pos untuk Semenanjung RM10 dan Sabah/ Sarawak RM20.
Atau
2. Pergi ke mana-mana cawangan Shaklee yang berdekatan seperti tersenarai di atas dan buat pendaftaran di kaunter. Letakkan nombor ID Shaklee saya 951651 di ruangan Sponsor’s ID ataupun upline. Pendaftaran dan order akan terus diproses dan anda boleh terus ambil produk yang dibeli bersama memberkit.

Adakah Wajib Buat Belian Kalau Nak Daftar Jadi Ahli?

Tidak. Anda boleh daftarkan saja keahlian terlebih dulu dan akan diberikan memberkit. Anda boleh beli produk pada waktu lain bila anda rasakan perlu. 

Adakah Wajib Berbisnes?

Tak wajib dan tiada paksaan untuk berbisnes. Setelah mendaftar anda digalakkan untuk menghubungi saya untuk dapatkan nasihat/ bimbingan/ konsultasi cara makan vitamin yang betul. Sekiranya berminat untuk menjana pendapatan, boleh maklumkan kepada saya pada bila-bila masa supaya saya dapat memberikan bimbingan dan tunjuk ajar sewajarnya.
Hubungi saya untuk pembelian produk Shaklee dan daftar jadi ahli Shaklee

Pengedar Shaklee Semenyih, Kajang, Rinching, Selangor:
Hazrina Nasir [951651]
Call/ SMS/ Whatsapp: 0192692301
Email: blossomwidad@yahoo.com

Untuk setiap pembelian anda layak mendapat konsultasi percuma daripada saya.
Pengedar Shaklee Kawasan Pelangi Semenyih, Kajang, Rinching dan Beranang, Selangor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge