Selalunya tiap2 bulan Shaklee buat promotion 1 produk je setiap bulan. Tapi sejak bulan lepas ada special sikit! Bulan lepas promosi Collagen Powder Shaklee beli 6 percuma 1 dan dalam masa sama ada promosi Meal Shakes Shaklee beli 3 percuma 1. Untuk bulan ni pula ada promosi Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee beli 6 percuma 1 dan juga promosi Meal Shakes beli 3 percuma 1 masih berjalan! Kalau bulan lepas saya gelarkan kempen Ibu Gorgeous Anak Sihat tapi bulan ni saya nak gelarkan kempen Mama Sihat Si Manja Cerdas hihi 😀 Tapi kempen ni saya je memandai reka ok. Ok bagi para ibu dan mama yang dah beli Collagen Powder bulan lepas, masa ni boleh ambil peluang untuk cuba ESP pula dan sambil2 tu jangan lupa hadiahkan nutrien sihat untuk anak2 tersayang juga.

Peluang Berjimat Sepanjang Promosi Beli 6 Percuma 1 Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee

Mama Sihat Si Manja Cerdas, Promosi Beli 6 Percuma 1 Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee, free membership, penjimatan pembelian, cash rebate, dibuat daripada soya non-GMO, Genetically-Modified-Organism, indeks glisemik rendah, rendah lemak, taida kolestrol,  sesuai untuk penghidap darah tinggi, diabetes, 9 asid amino penting, Sesuai untuk semua peringkat umur, Siapa Perlukan ESP, ESP sesuai untuk ibu hamil, ibu menyusukan bayi, Pelaburan Menjimatkan Untuk Anak Anda Dengan Promosi Beli 3 Percuma 1 Meal Shakes Shaklee, Yayasan MyKasih, keluarga anak2 yang kurang bernasib baik, anak sembelit, tingkatkan selera makan, anak picky eater, cerewet dan susah nak makan, kebaikan Meal Shakes ialah bagus untuk membantu tumbesaran, mengembalikan seri wajah, detoksifikasi, anti-oksidan dan banyak lagi, siapa perlukan Meal Shakes

1. Sepanjang Oktober 2014 ni, pembelian 6 tin ESP anda akan layak untuk dapat 1 tin ESP percuma (worth RM150), free membership (worth RM65) dan juga cash rebate (worth RM36). Jumlah penjimatan pembelian mencecah RM251!

2. ESP Shaklee dibuat daripada soya non-GMO (Genetically-Modified-Organism) ataupun soya yang tak diubahsuai secara genetik. Kalau nak tau tumbuhan GMO boleh memberikan kesan sampingan jangka masa panjang terhadap kesihatan

3. Soya yang digunakan untuk menghasilkan ESP tidak diproses dengan alkohol. Sebab cara pemprosesan begini bukan saja boleh menghilangkan isoflavon yang bermanfaat, malah membentuk kontaminasi bersilang dengan bahan2 kimia yang digunakan masa pemprosesan.

4. ESP dihasilkan dengan soya yang dibasuh dengan air untuk kekalkan isoflavones, genistein dan daidzein yang penting untuk membekalkan keseluruhan kebaikan soya.

5. 1 tin ESP seberat 850gram dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

6. ESP mempunyai indeks glisemik (G.I) rendah dan sesuai untuk penghidap darah tinggi dan diabetes.

7. Diiktiraf seluruh dunia kerana mempunyai kajian klinikal yang sangat extensive dan comprehensive serta memiliki kualiti protein yang tinggi yang pernah dihasilkan.

8. Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda terlur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid urik dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia sebab serbuk ESP adalah sangat halus.

9. Merupakan produk dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Diperkaya dengan vitamin dan mineral. Sesuai untuk semua peringkat umur.

Siapa Perlukan ESP?

ESP sesuai untuk:

– Ibu hamil
– Ibu menyusukan bayi
– Kanak-kanak yang sedang membesar
– Individu yang ingin menurunkan berat badan
– Individu yang ingin menambahkan berat badan
– Ahli sukan
– Individu yang sibuk yang sentiasa hendak cepat
– Mereka yang ingin menampung kekurangan zat dalam diet harian
– Mereka yang mudah letih
– Individu yang ingin cantik, sihat, ceria dan bertenaga

Pelaburan Menjimatkan Untuk Anak Anda Dengan Promosi Beli 3 Percuma 1 Meal Shakes Shaklee

Mama Sihat Si Manja Cerdas, Promosi Beli 6 Percuma 1 Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee, free membership, penjimatan pembelian, cash rebate, dibuat daripada soya non-GMO, Genetically-Modified-Organism, indeks glisemik rendah, rendah lemak, taida kolestrol,  sesuai untuk penghidap darah tinggi, diabetes, 9 asid amino penting, Sesuai untuk semua peringkat umur, Siapa Perlukan ESP, ESP sesuai untuk ibu hamil, ibu menyusukan bayi, Pelaburan Menjimatkan Untuk Anak Anda Dengan Promosi Beli 3 Percuma 1 Meal Shakes Shaklee, Yayasan MyKasih, keluarga anak2 yang kurang bernasib baik, anak sembelit, tingkatkan selera makan, anak picky eater, cerewet dan susah nak makan, kebaikan Meal Shakes ialah bagus untuk membantu tumbesaran, mengembalikan seri wajah, detoksifikasi, anti-oksidan dan banyak lagi, siapa perlukan Meal Shakes

1. Sepanjang bulan Oktober ni dengan pembelian 3 tin Meal Shakes anda layak dapat 1 tin Meal Shakes percuma yang worth RM113.

2. Dalam masa sama sepanjang tempoh ni juga pembelian setiap set promosi Meal Shakes, 10% daripada pembelian akan disumbangkan kepada Yayasan MyKasih. Shaklee sasarkan nak sumbangkan RM1 million Meal Shakes kepada 2000 keluarga anak2 yang kurang bernasib baik selama setahun! Selalunya Shaklee sponsor program sukan. Tapi kali Shaklee sponsor program kebajikan. Jadi anda berpeluang untuk membeli sambil beramal!

3. Meal Shakes Shaklee perasa vanilla dibuat daripada soya dan diperkaya dengan nutrien lengkap 24 vitamin, mineral dan zat perlu. Sesuai sangat untuk anak2 yang tak suka vitamin dalam bentuk tablet dan para ibu pun tak pening fikir macam mana nak bagi anak2 makan vitamin sebab boleh bancuh je Meal Shakes ni.

4. Meal Shakes kaya dengan organisma protein yang berkualiti tinggi iaitu Lactalbumin yang mempunyai faedah nutrisi immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya yang sangat baik untuk perkembangan kanak-kanak dan kesihatan orang dewasa.

5. Meal Shakes kaya dengan fiber! Memang sesuai sangat untuk anak2 yang sembelit. Dalam masa sama sesuai sangat untuk tingkatkan selera makan bagi anak2 yang picky eater, cerewet dan susah nak makan.

6. Rasa Meal Shakes sangat sedap macam aiskrim perasa vanilla. Cara nak minum pula boleh pelbagaikan dan bancuh ikut selera masing2. Nak buat smoothie ke, milk shake ke, ice blended ke pun boleh!

7. Meal Shakes bukan saja sesuai untuk kanak-kanak tapi juga untuk orang dewasa. Sesuai sangat kalau nak buat snek minuman menyihatkan, hidangan sarapan, sumber bekalan tenaga dan hidangan pantas untuk mereka yang selalu sibuk tak sempat2 nak makan secara proper.

8. Antara kebaikan Meal Shakes ialah bagus untuk membantu tumbesaran, mengembalikan seri wajah, detoksifikasi, anti-oksidan dan banyak lagi.

Siapa Perlukan Meal Shakes?

Meal Shakes Shaklee dihasilkan untuk semua golongan iaitu:

– Bayi
– Pelajar
– Kanak-kanak membesar
– Ibu mengandung
– Para atlet
– Pengamal sayuran (vegetarian)
– Orang sakit
– Orang yang sibuk bekerja
– Orang yang selalu mengambil makanan segera

Ini lah masanya untuk cuba ESP dan Meal Shakes kalau belum pernah cuba lagi. Sementara promosi ni, boleh jimat banyak ok!

Pengedar Shaklee Semenyih, Kajang, Rinching, Selangor:
Hazrina Nasir [ID 951651]

Call/ SMS/ Whatsapp: 0192692301
Email: blossomwidad@yahoo.com
COD: Lokasi penghantaran adalah di Tesco Semenyih

Double Promotion Shaklee October 14: Energizing Soy Protein (ESP) & Meal Shakes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge