Penafian

Penafian ini berkaitan blog saya yang berkisar tentang homeschooling, parenting, Autism, kesihatan dan sebagainya. Segala maklumat daripada blog ini adalah benar dan jujur berdasarkan pendapat, pengetahuan dan rujukan peribadi terhadap mana-mana sumber yang dirasakan reliable. Perkongsian dalam blog ini hanyalah sekadar catatan peribadi dan perkongsian maklumat bermanfaat terutamanya bagi yang memerlukan.

Segala maklumat yang anda perolehi daripada blog ini, sila timbang tara dengan rational sebelum membuat apa-apa keputusan mengikut keupayaan masing-masing. Saya tidak menyarankan apa-apa cadangan dan tidak bertanggungjawab atas segala risiko keputusan serta saya juga tidak menanggung sebarang akibat yang diperolehi atas tindakan yang anda diambil.

Saya menulis tanpa mewakili mana-mana pihak dan apa yang dinyatakan dalam blog ini tidak perlu mengikut persetujuan atau kehendak pihak yang membaca. Oleh itu ingin saya mengingatkan, please be agree to disagree dengan mana-mana content yang dirasakan bercanggah dengan preference anda.

Hormati halaman blog ini sebagai ruangan penulisan peribadi. Boleh baca, manfaatkan dan kongsikan mana-mana artikel yang anda rasakan berguna. Dilarang memplagiat sebahagian atau sepenuhnya mana-mana artikel kerana itu adalah amalan yang tidak bertanggungjawab. Sila kreditkan blog ini dalam artikel anda sekiranya ada mengambil mana-mana maklumat daripada blog ini sebagai rujukan.

Sama-sama kita jadikan dunia penulisan blog/ blogging ini sebagai platform yang harmoni untuk pencarian ilmu, bertukar pendapat, pencetusan idea dan memberi motivasi serta inspirasi. InsyaAllah.