Keep Sharing, You Never Know Who You Are Inspiring

Keep inspiring others.

Sebelum mula aktif menulis (dan merepek) di Facebook serta di blog MamaWidad.Com dan HazrinaNasir.Com macam sekarang, saya sebenarnya mula warm up di Friendster blog dan kemudian mula serius di Blogspot. Friendster pun dah tak wujud sekarang ni. Padahal situlah mula-mula saya kenal husband (through a friend) kehkehkeh! Anyway nak ceritanya sepanjang saya menulis, selain prospek […]

Cuti Sekolah? Jom Bawa Anak Have Fun Di Mickey Mouse And The Roadster Racers Carnival!

Karnival Mickey Mouse and The Roadster Racer's at Mid Valley Mall, KL

Hisashiburi! Yeay cuti sekolah bermula hari ni! Korang pergi mana school holiday ni? Bagi yang belum ada plan nak ke mana-mana atau tak balik kampung, boleh lah bawa anak-anak have fun di Karnival Mickey Mouse And The Roadster Racers! Carnival ni akan berlangsung di Centre Court Mid Valley Mall, KL (15 Mac – 26 Mac […]

HazrinaNasir.Com & MamaWidad.Com Domains Have Reached 1 Year!

Personal blog HazrinaNasir.Com

Assalamualaikum, yuhuuu I’m back! After more than 2 months being MIA, I hope this time my blogging spirit will maintain at the highest level. Anyway, Alhamdulillah domain hazrinanasir.com dan www.mamawidad.com have reached 1 year! Walaupun sebenarnya dah bertahun-tahun berblog, tapi sepanjang setahun pengalaman baru guna self-hosted domain ni ohh memang best! Kalau lah tau, dah lama dulu guna private […]

BLOSSOM WIDAD

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani.   “Dan sesiapa yang bertakwa kepada Allah (dengan mengerjakan suruhanNya dan meninggalkan laranganNya), nescaya akan dijadikan baginya jalan keluar (dari segala perkara yang menyusahkannya). Serta memberinya rezeki dari jalan yang tidak terlintas hatinya. Dan (ingatlah) sesiapa berserah diri bulat-bulat kepada Allah, maka Allah cukupkan baginya (untuk […]