Baju Menyusu Muslimah Yang Trendy By Feedmilk Khas Untuk Breastfeeding Moms!

Dress ibu menyusu

Ibu yang breastfeeding mesti nak cari dan perlukan sangat baju menyusu muslimah yang menutup aurat contohnya macam nursing wear Feedmilk kat bawah ni kan? 😀 Yang bestnya bila menyusukan baby di public masa outing orang tak sedar pun kita tengah susukan anak. Kita pun tak risau aurat terdedah. Boleh breastfeed dengan tenang dan baby pun […]

Kebaikan Penyusuan Susu Ibu Kepada Ibu Dan Bayi

Makanan terbaik untuk bayi bagi tempoh 6 bulan pertama kehidupan adalah susu ibu!

Alangkah bahagianya menjadi seorang ibu apatah lagi boleh menyusui sendiri bayi yang dilahirkan. Secara lahiriahnya setiap ibu mampu menyusui sendiri anaknya. Susu ibu merupakan makanan terbaik bayi anda. Ia mengandungi khasiat pemakanan yang seimbang untuk tumbesaran dan perkembangan bayi bagi memastikannya membesar dengan sihat dan kuat. Susu ibu juga mempunyai daya tahan yang diperlukan oleh […]