Baju Menyusu Muslimah Yang Trendy By Feedmilk Khas Untuk Breastfeeding Moms!

Dress ibu menyusu

Ibu yang breastfeeding mesti nak cari dan perlukan sangat baju menyusu muslimah yang menutup aurat contohnya macam nursing wear Feedmilk kat bawah ni kan? 😀 Yang bestnya bila menyusukan baby di public masa outing orang tak sedar pun kita tengah susukan anak. Kita pun tak risau aurat terdedah. Boleh breastfeed dengan tenang dan baby pun […]