Panduan Mudah Cara Order Starbucks Untuk Newbie!

Java Chip Frappucino Blended Coffee. Recommended!

Ahahaha! Tajuk memang tak boleh blah! Yaa hari ni saya nak share cara nak order ataupun panduan mudah cara buat pesanan ataupun cara nak membeli di Starbucks untuk newbie. So that lepas ni kalau ada yang teringin nak minum ice blended Starbucks, tak perlulah lagi teragak-agak atau termalu-malu nak masuk. Actually alkisahnya beberapa hari lepas […]

Baju Menyusu Muslimah Yang Trendy By Feedmilk Khas Untuk Breastfeeding Moms!

Dress ibu menyusu

Ibu yang breastfeeding mesti nak cari dan perlukan sangat baju menyusu muslimah yang menutup aurat contohnya macam nursing wear Feedmilk kat bawah ni kan? 😀 Yang bestnya bila menyusukan baby di public masa outing orang tak sedar pun kita tengah susukan anak. Kita pun tak risau aurat terdedah. Boleh breastfeed dengan tenang dan baby pun […]