Keep Sharing, You Never Know Who You Are Inspiring

Keep inspiring others.

Sebelum mula aktif menulis (dan merepek) di Facebook serta di blog MamaWidad.Com dan HazrinaNasir.Com macam sekarang, saya sebenarnya mula warm up di Friendster blog dan kemudian mula serius di Blogspot. Friendster pun dah tak wujud sekarang ni. Padahal situlah mula-mula saya kenal husband (through a friend) kehkehkeh! Anyway nak ceritanya sepanjang saya menulis, selain prospek […]

Review Novel Falling Leaves: The True Story Of Unwanted Chinese Daughter

Falling Leaves: The True Story Of An Unwanted Chinese Daughter

Falling Leaves by Adeline Yen Mah. Hari ni saya nak share review novel yang best ni. Buku ni saya sambar masa pergi Big Bad Wolf (BBW) di MIECC 2, The Mines, Seri Kembangan. Nampak biasa je. Tapi memang capai semata-mata sebab nak penuhkan kotak. Tapi saya pastikan bestseller, ada good reviews and of course non-fiction. […]