Cari Hadiah Bersunat Di Toys R Us IOI City Mall, Putrajaya

Kedai permainan Toys R Us IOI City Mall, Putrajaya.

Ye bersunat pun ada dapat hadiah tau. Alkisahnya hari Ahad lepas kitorang pergi ke Toys R Us di IOI City Mall, Putrajaya yang besar dan baru tu untuk cari hadiah Ihsan sempena berjaya berkhatan. Petang lepas Asar baru bertolak daripada Semenyih. Tak jauh pun daripada rumah. Untung lah macam ni, bersunat pun boleh dapat present. […]

Review Tadika Brainy Bunch Islamic Montessori (BBIM) Taman Pelangi Semenyih

Assalamualaikum đŸ™‚   Hari ni saya nak buat sikit review tentang Tadika Brainy Bunch Islamic  Montessori (BBIM) cawangan Taman Pelangi Semenyih. Kisahnya masa hari pertama Aisyah pergi tadika, saya post status di Facebook dengan gambar Aisyah pakai unform. Tak sangka pula lepas tu saya terima beberapa private message daripada kawan-kawan yang juga tengah survey dan […]

Umur Berapa Sesuai Hantar Anak Masuk Tadika? Dilema Ibu Bapa Sebelum Buka Sekolah

Umur berapa sesuai mula hantar anak ke tadika?

Waktu hujung-hujung tahun sebelum buka sekolah ni saya yakin ramai ibu bapa yang dalam dilema memikirkan persoalan umur berapa yang paling sesuai nak hantar anak masuk tadika, playschool, kindergarten dan sebagainya. Kan? Saya tau lah sebab saya pun macam ni juga đŸ˜€ Memang pening kepala fikir patut ke tak patut hantar, nak pilih tadika yang […]