Kelebihan Dan Kebaikan Herbal Blend Multi-Purpose Cream Untuk Kulit Bermasalah

Herbal Blend Multi Purpose Cream

Krim Herbal Blend Shaklee ni salah satu produk hot-seller Shaklee. Nak tau macam mana hot nya setiap kali announced dah restock, tak sampai 2 jam confirm dah habis stock seluruh Malaysia. Selalunya memang macam tu lah. Saya sendiri dah 3 kali nak beli tapi melepas. Kali terakhir beberapa minggu lepas dalam masa sejam lepas announced […]

Adakah Bisnes MLM Shaklee Patuh Syariah?

Adakah bisnes MLM Shaklee Halal dan mematuhi syariah?

Bisnes MLM Haram?   Bila dapat tau shaklee adalah perniagaan Multi-Level-Marketing (MLM), automatik ramai yang berfikir of course Shaklee ni tak patuh syariah sebab dia MLM. So rezeki pendapatan daripada Shaklee pun tak berkat. Takkan nak makan rezeki tak halal? So janganlah join mlm! Pada pendapat ramai orang, bisnes MLM bermaksud upline kena cari kaki […]

Pencuci Baju Selamat Untuk Bayi, Fresh Laundry Concentrate Powder

Pencuci baju organik selamat untuk kulit bayi.

Pencuci Baju Yang Selamat Untuk Anda Dan Bayi Anda   Bila ada baby, seboleh-bolehnya semua benda yang nak guna untuk dia mesti kita nak gunakan yang selamat dan tak memudaratkan baby kan? Termasuklah pencuci baju. Kulit baby sangat lembut dan halus. Kadang-kadang ada sabun pencuci yang sangat kuat dan sisa kimianya tu melekat pada pakaian […]

Penapis Air Murah Mudah Alih Get Clean Water Shaklee

Jag penapis air mudah alih Get Clean Water Pitcher Shaklee

Bendasing Tersembunyi Pada Air Bersih   Cuba buka paip air kat rumah tu? Tengok apa yang keluar. Airnya mungkin nampak bersih tapi setakat mana ianya selamat untuk diminum? Sebenarnya bahan kimia seperti racun perosak, logam berat dan bahan cemar industri yang boleh membahayakan kesihatan mungkin terdapat dalam air yang anda sekeluarga minum saban hari. Tambahan […]

Kekal Bertenaga Dengan Cinch Energy Tea Mix Shaklee!

Cinch Energy Tea Mix bekalkan tenaga dan tingkatkan metabolisme badan.

Cinch Energy Tea Mix merupakan gabungan teh merah, putih dan hijau yang istimewa daripada Shaklee. Secawan teh ini yang diminum sejuk atau panas membolehkan badan rasa kekal bertenaga sepanjang hari. Bila minum teh ni, badan kita rasa lebih cergas sebab metabolisme badan meningkat. Secara tak langsung sangat membantu membakar lelemak berlebihan dalam badan dan seterusnya […]

Cinch Inch Loss Plan Shaklee Diperkasa Dengan Leucine!

Cinch Shake Mix diformulasi khas untuk orang yang nak turunkan berat badan

50 Tahun Menerajui Sains Nutrisi    Menghilangkan berat badan boleh menjadi sukar sungguhpun ia nampak mudah. Shaklee mengakui keadaan ini dan kerana itulah Shaklee menjadikan 50 tahun pengalaman dalam bidang nutrisi untuk menjadikan pelangsingan lebih mudah dan selamat dengan CINCH.   Cinch Inch Loss Plan   Cinch adalah sangat berkesan. Kenapa? Cinch mengekalkan jisim otot […]

Minuman Tenaga Terbaik Performance Maximum Shaklee!

Minuman elektrolit Performance berperisa oren untuk cegah kehilangan air dalam badan dan bagi tenaga segera.

Performance Drink berperisa oren ni adalah minuman elektrolit yang boleh bantu beri tenaga untuk kesan kecergasan segera. PD membantu kekalkan penghidratan dan elakkan kehilangan air (dehydrated) yang banyak. Sebab tu lah PD sangat recommended diambil masa bulan puasa Ramadhan, atlit sukan, musim panas, pesakit cirit-birit ataupun pesakit denggi.   Keistimewaan Performance Maximum Shaklee   Pertama […]

Ketahui Kepentingan Kesihatan Wanita

Vivix membantu mencegah kanser seperti kanser payudara dan kanser serviks dikalangan wanita.

Kesihatan amat penting bagi seorang wanita kerana wanita memainkan peranan penting dalam menjaga kesihatan keluarga juga orang disekelilingnya. Kita dapati wanita sering sibuk dengan kerja rumah dan karier mereka namun ramai yang tidak ambil peduli dengan kesihatan. Sebaiknya setiap ibu ataupun wanita secara keseluruhannya perlu lebih menitikberatkan penjagaan kesihatan dan maintenance badan bila usia makin meningkat. […]

Anti-Penuaan Terbaik Didunia, Vivix Shaklee!

Vivix antioksidan yang sangat kuat membantu mengawal sel kanser

Keistimewaan Vivix Shaklee   Satu Penemuan Revolusionari Dalam Anti-Penuaan Pada Tahap Sellular   Shaklee telah memperkenalkan Vivix, produk supplement revolusionari anti-penuaan dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap sellular. Lebih 1 juta botol Vivix telah pun dijual. Vivix merupakan supplement anti-penuaan terbaik didunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee, Syarikat No.1 supplement/ makanan tambahan di Amerika. […]