Peppermint-Ginger Plus Shaklee Untuk Penghadaman Dan Pembersihan Usus!

Peppermint Ginger Plus buang angin dalam badan dan hilangkan pedih hulu hati.

Peppermint Ginger Plus sangat membantu mengurangkan rasa pedih ulu hati, mual, nak muntah, sakit pedih perut sebab gastrik, asyik rasa nak sendawa sebab banyak angin dalam badan, loya tekak dan lain-lain yang berpunca daripada masalah penghadaman dan usus yang tak bersih atau tersumbat. Memang sangat tak selesa bila alami situasi-situasi yang saya sebut tadi. Selalunya […]

Herb-Lax Shaklee Membantu Pelangsingan Dan Pembersihan

Buang toksin dalam badan dengan Herb-Lax Shaklee

Sembelit, badan selalu rasa lesu, pening kepala, nafas berbau, berat badan susah nak turun adalah antara tanda-tanda yang menunjukkan ada banyak toksin dalam badan. Untuk buang toksin, kita perlu detoks. Herb-Lax adalah produk untuk detoksifikasi yang fokus kepada pembersihan usus. Bila usus bersih, perut mudah kempis dan boleh membantu pelangsingan tubuh badan. Nutrien berkhasiat yang […]

CarotoMax Shaklee Kaya Anti Oksidan!

CarotoMax sumber vitamin A selamat pelihara kesihatan mata, kulit dan kesihatan keseluruhan serta mencegah kanser.

 Keistimewaan CarotoMax Shaklee   Ahli nutrisi mencadangkan pengambilan 5-9 hidangan sayuran dan buah-buahan untuk mengekalkan konsentrasi beta karotena didalam darah, seterusnya memelihara kesihatan penglihatan, kesihatan kulit dan mencegah kanser. CarotoMax ini mengandungi 6 jenis karotena, dikekstrak dari rangkaian sayuran dan buahan yang kaya dengan sifat anti-oksidan seperti rumpai laut, tomato bukan GMO, biji anggur, brokoli, […]

Kuatkan Sistem Imun Dengan Nutriferon Shaklee!

 Penemuan Terhebat Dalam Bidang Immunologi   Interferon buat julung kalinya ditemui oleh Dr. Yasuhiko Kojima dari Universiti Tokyo pada tahun 1954. Selepas membuat kajian selama 40 tahun dan semakan semula beribu-ribu jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba yang berlainan, Dr. Kojima telah berjaya membangunkan satu-satunya interferon semulajadi didunia (Nutriferon). Dia telah berjaya menetapkan bahawa ekstrak […]

Testimonial Garlic Shaklee #1

Garlic Complex redakan bengkak akibat jangkitan kuman.

Garlic Complex Shaklee ataupun bawang putih seperti yang kebanyakan kita semua ketahui sangat banyak memberi manfaat dalam kesihatan antaranya membantu mencegah selsema dan kurangkan bengkak seperti yang ingin saya kongsikan dalam testimoni entry ni. Bawang putih sememangnya sangat banyak khasiat. Salah satu yang saya tak lupa, orang tua-tua kata bawang putih elok untuk anak-anak yang […]

Testimonial Collagen Powder Shaklee #1

Hari ni saya nak kongsikan testimoni Collagen Powder Shaklee. Jadi tak payah lah saya cakap banyak-banyak, tengok dan baca je himpunan testimoni berkenaan. Saya kongsikan dulu 5 testimoni. Terima kasih kepada pengguna-pengguna kolagen RSS berkenaan kerana berkongsi pengalaman. Semoga makin sihat dan jelita dengan penggunaan minuman kolagen premium ni 😀   Himpunan Testimoni Pengguna Collagen […]

Garlic Shaklee Antibiotik Semulajadi

Garlic Complex bantu kuatkan immune dan berfungsi sebagai antibiotik semulajadi.

Keistimewaan Garlic Complex Shaklee   Dibuat dari bawang putih jenis premium, bebas dari racun perosak dan ditanam secara organik di California, USA diwaktu musim panas. Dihasilkan secara eksklusif pada suhu bilik tanpa haba untuk memastikan pengekalan 100% Allicin aktif (tidak semua tablet garlic yang dijual dipasaran mengandungi Allicin aktif). Dwi teknologi digunakan untuk mengawal bau […]

GLA Complex Shaklee Bukan Hanya Untuk Wanita

GLA Complex Shaklee membantu perbaiki masalah haid tak stabil

Keistimewaan GLA Complex Shaklee   Kebanyakan GLA (gamma-linolenic acid) tersedia dipasaran dihasilkan daripada Evening Primrose Oil (EPO), manakala GLA Shaklee diekstrak dari borage yang mengandungi lebih 2 kali ganda GLA dalam EPO. Borage juga adalah 3 kali lebih dari bioavailabiliti dan 3 kali lebih berkesan dari EPO. Shaklee mengekstrak GLA dari borage yang ditanam secara […]

Lecithin Shaklee Dan Kebaikannya

Keistimewaan Lecithin Shaklee Diektsrak dari kacang soya organik bukan-GMO, setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol. Lecithin yang dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu.   Lecithin Shaklee Kebaikan Utama Lecithin Shaklee Pengambilan Lecithin Shaklee dapat memberikan kebaikan terhadap kesihatan. Antara kebaikan utama ialah:   […]

Vitamin C Chewable Shaklee Dan Kelebihannya!

Vitamin C Chewable 100mg Untuk Semua Shaklee memberikan 2 pilihan Vitamin C kepada pelanggannya iaitu Sustained Release Vitamin C500mg dan Vitamin C Chewable 100mg. Setiap jenis Vitamin C ini mempunyai cara tindakannya yang tersendiri dan juga keistimewaanya ke atas tubuh badan pemakannya. Selalu orang salah anggap Vitamin C Chewable ini hanya sesuai untuk kanak-kanak. Tanggapan […]