Testimonial Garlic Shaklee #1

Garlic Complex redakan bengkak akibat jangkitan kuman.

Garlic Complex Shaklee ataupun bawang putih seperti yang kebanyakan kita semua ketahui sangat banyak memberi manfaat dalam kesihatan antaranya membantu mencegah selsema dan kurangkan bengkak seperti yang ingin saya kongsikan dalam testimoni entry ni. Bawang putih sememangnya sangat banyak khasiat. Salah satu yang saya tak lupa, orang tua-tua kata bawang putih elok untuk anak-anak yang […]

Testimonial Collagen Powder Shaklee #1

Hari ni saya nak kongsikan testimoni Collagen Powder Shaklee. Jadi tak payah lah saya cakap banyak-banyak, tengok dan baca je himpunan testimoni berkenaan. Saya kongsikan dulu 5 testimoni. Terima kasih kepada pengguna-pengguna kolagen RSS berkenaan kerana berkongsi pengalaman. Semoga makin sihat dan jelita dengan penggunaan minuman kolagen premium ni 😀   Himpunan Testimoni Pengguna Collagen […]

Garlic Shaklee Antibiotik Semulajadi

Garlic Complex bantu kuatkan immune dan berfungsi sebagai antibiotik semulajadi.

Keistimewaan Garlic Complex Shaklee   Dibuat dari bawang putih jenis premium, bebas dari racun perosak dan ditanam secara organik di California, USA diwaktu musim panas. Dihasilkan secara eksklusif pada suhu bilik tanpa haba untuk memastikan pengekalan 100% Allicin aktif (tidak semua tablet garlic yang dijual dipasaran mengandungi Allicin aktif). Dwi teknologi digunakan untuk mengawal bau […]

GLA Complex Shaklee Bukan Hanya Untuk Wanita

GLA Complex Shaklee membantu perbaiki masalah haid tak stabil

Keistimewaan GLA Complex Shaklee   Kebanyakan GLA (gamma-linolenic acid) tersedia dipasaran dihasilkan daripada Evening Primrose Oil (EPO), manakala GLA Shaklee diekstrak dari borage yang mengandungi lebih 2 kali ganda GLA dalam EPO. Borage juga adalah 3 kali lebih dari bioavailabiliti dan 3 kali lebih berkesan dari EPO. Shaklee mengekstrak GLA dari borage yang ditanam secara […]

Lecithin Shaklee Dan Kebaikannya

Keistimewaan Lecithin Shaklee Diektsrak dari kacang soya organik bukan-GMO, setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol. Lecithin yang dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu.   Lecithin Shaklee Kebaikan Utama Lecithin Shaklee Pengambilan Lecithin Shaklee dapat memberikan kebaikan terhadap kesihatan. Antara kebaikan utama ialah:   […]

Vitamin C Chewable Shaklee Dan Kelebihannya!

Vitamin C Chewable 100mg Untuk Semua Shaklee memberikan 2 pilihan Vitamin C kepada pelanggannya iaitu Sustained Release Vitamin C500mg dan Vitamin C Chewable 100mg. Setiap jenis Vitamin C ini mempunyai cara tindakannya yang tersendiri dan juga keistimewaanya ke atas tubuh badan pemakannya. Selalu orang salah anggap Vitamin C Chewable ini hanya sesuai untuk kanak-kanak. Tanggapan […]

Rawat PMS Dan Menopause Dengan Kalsium

 Tanda Atau Simptom PMS Dan Menopause Dianggarkan 85% wanita yang mendapat Premenstrual Syndrome (PMS) ataupun dikenali juga dengan haid, akan mengalami sekurang-kurangnya satu tanda PMS. Antara tanda-tanda ataupun simptom-simptom PMS yang lazim adalah perut kembung (bloating), kekejangan perut (abdominal cramps), ketidakstabilan emosi (mood swings), keletihan, kelesuan, sengal-sengal badan, perubahan selera makan dan masalah kulit seperti […]

Zinc Complex Shaklee Dan Kebaikannya!

Keistimewaan Zinc Complex Shaklee Dirumus dari zinc glukonat semulajadi bergabung dengan nutrien semulajadi yang lain seperti kalsium dan serbuk alfalfa untuk menghasilkan zinc yang mudah untuk diserap oleh tubuh kita. Zinc sesuai untuk pengambilan jangka panjang. Ianya berkesan dalam mengeluarkan logam toksik seperti kadmium dan plumbum dari tubuh.  Zinc Complex Shaklee   Kebaikan Utama Mengaktifkan […]

Kepentingan Asid Amino Protin ESP

Indeks Glisemik Indeks glisemik menempatkan kedudukan karbohidrat berdasarkan impaknya terhadap paras gula dalam darah. Karbohidrat yang memecah dengan cepat mempunyai indeks glisemik (G.I) yang tertinggi manakala karbohidrat dengan G.I yang rendah pula memecahkan gula dengan perlahan-lahan sambil membebaskan glukos ke dalam sistem badan anda. Mengekalkan paras gula dalam darah yang rendah amatlah penting dalam pengurangan […]