Fenomena Gerhana Matahari, Peluang Mengerjakan Solat Sunat Kusuf

Peristiwa gerhana matahari

Sejak semalam ramai orang asyik sebut-sebut pasal mengerjakan Solat Sunat Gerhana Matahari ataupun Solat Sunat Kusuf sempena fenomena gerhana matahari yang berlaku hari ni, 9 Mac 2016. Dalam group Whatsapp pun tak kurang juga masing-masing pakat post info cara menunaikan solat sunat gerhana matahari ni. Honestly saya kurang peka dengan peristiwa macam ni. Tapi nasib […]

Pengenalan: Hanen Speech Therapy Program For Parents Of Children With Autism

Hanen More Than Words Program for Parents of Autism Children

Alhamdulillah setelah lebih setahun Ihsan tak dipanggil untuk sesi terapi pertuturan di HUKM, tiba-tiba awal tahun ni dapat panggilan untuk join Hanen Speech Therapy Program For Parents Of Children With Autism. Lepas sesi taklimat, akhir bulan Januari 2016 tu terus mula dengan group session 1. Lama juga tunggu turn untuk dapat masuk program ni. Yelah […]

HazrinaNasir.Com & MamaWidad.Com Domains Have Reached 1 Year!

Personal blog HazrinaNasir.Com

Assalamualaikum, yuhuuu I’m back! After more than 2 months being MIA, I hope this time my blogging spirit will maintain at the highest level. Anyway, Alhamdulillah domain hazrinanasir.com dan www.mamawidad.com have reached 1 year! Walaupun sebenarnya dah bertahun-tahun berblog, tapi sepanjang setahun pengalaman baru guna self-hosted domain ni ohh memang best! Kalau lah tau, dah lama dulu guna private […]