Jalan-Jalan Ambil Angin Nikmati Suasana Jepun Di Eco Forest Eco World Broga

Bergambar dengan Maneki Neko. Irasshaimase!

Hari Ahad 15hb Oktober hari tu kitorang terlajak jalan-jalan ambil angin di Eco Forest Eco World dekat Broga. Tak rugi pergi sebab rupanya ada Misaki – A Japan Affair. Dapat lah nikmati suasana Jepun sambil puas bergambar. Asalnya lepas Zohor tu keluar sebab nak bawa anak-anak outing. Tak ada fixed plan pun. Ingat nak pergi […]

Nasihat Lembut Dalam Lirik Lagu Nasyid Muslimah Oleh Ustaz Nazrey Johani

Lirik lagu nasyid Muslimah oleh Ustaz Nazrey Johani

Kisahnya semalam masa ke hulu ke hilir dalam rumah ni tiba-tiba terdengar lagu yang best daripada tv. Terus langkah terberhenti sebab nak tengok lagu apa tu? Oh rupanya lagu nasyid. Dalam hati kata eh sedapnya lagu ni! Terus fokus pasang telinga nak cuba tangkap lirik lagu sebab nak cari tajuknya nanti. Saya ni bukan lah […]