Shaklee Business Leader National Conference (BLNC) 2018

Bersama penyokong terbesar penglibatan saya dalam bisnes Shaklee.

Alhamdulillah hari Sabtu, 3 Februari yang lepas buat pertama kali nya saya dapat attend Shaklee Business Leader National Conference (BLNC) 2018 yang berlangsung di Sunway Pyramid Convention Centre di Petaling Jaya. Kalau nak tau, BLNC ni dikhaskan hanya untuk business leaders yang terpilih sahaja tau. Memang best sangat sebab pada hari tu, leaders yang hadir […]

Tips Memilih Mentor Bisnes Dan Group Yang Betul Sebelum Memulakan Perniagaan Online

Choose the right group and the right leader

Sebelum memulakan perniagaan online Shaklee ni dulu selain kaji bisnes apa nak buat, saya cari juga siapa mentor bisnes dan group yang betul yang dapat beri bimbingan macam mana cara nak jalankan bisnes vitamin semulajadi ni. Sebab apa, dalam bisnes adalah sangat penting untuk kita berguru dengan the right leader and the right group! Ini […]

Bagaimana Saya Kerja Dari Rumah Untuk Jana Pendapatan Tambahan Dengan Bisnes Online

Ketahui cara saya mula buat bisnes online untuk cari pendapatan sampingan menggunakan blog dengan modal kurang RM100

Tengah fikir cara nak tambah pendapatan tapi tak tau kerja apa nak buat dari rumah? Nak buat bisnes online untuk jana pendapatan tapi tercari-cari perniagaan apa yang sesuai dengan keadaan dan situasi diri sendiri? Risau dan takut kalau tersalah langkah dan akhirnya terjerat? Tapi memang terdesak sangat ni nak kena juga buat sesuatu untuk tambah […]

Trip Percutian Percuma 4 Hari 3 Malam Ke Bangkok Tahun 2016 Untuk Direbut!

Peluang pergi bercuti percuma 4 hari 3 malam ke Bangkok, Thailand fully sponsored by Shaklee!

Ye uollls memang tak salah baca. Memang percuma! Tahun 2016 yang akan datang Shaklee menyediakan peluang percutian 5 star selama 4 hari 3 malam ke Bangkok. Memang betul-betul free, cuma tinggal nak kena sediakan badan dan packing baju sendiri je lagi. Sebab kos pengangkutan, penginapan, makan minum dan termasuklah duit poket untuk berbelanja pun Shaklee […]

Platform Bisnes Online Shaklee Sedia Peluang Tambah Pendapatan Dari Rumah

Fast action, fast result.

Platform Bisnes Online Shaklee Sedia Peluang Tambah Pendapatan Dari Rumah   Alhamdulillah hari Sabtu lepas saya berpeluang hadir ke Leadership Development Workshop di Palm Garden Hotel IOI Resort City, Putrajaya. Seronok sangat dapat join event Shaklee! Sebabnya dapat sedut banyak-banyak aura positif daripada leaders yang hebat-hebat. Memang kalau ada dalam lingkungan orang-orang yang bersemangat tinggi […]

Kerja Part Time Untuk Pelajar Cari Duit Tambahan Melalui Perniagaan Online

Hubungi saya untuk maklumat lanjut berkenaan program usahawan muda YES Shaklee ni

Kos sara hidup yang makin tinggi di bandar besar terutamanya Kuala Lumpur, adalah alasan yang kuat kenapa pelajar perlu ambil peluang kerja part melalui perniagaan online untuk cari duit tambahan. Walaupun anda pelajar universiti dan kolej yang menerima pinjaman pelajaran ataupun biasiswa tapi saya sangat yakin jumlah tersebut sebahagian besarnya digunakan untuk bayar yuran pengajian. […]

Hakikat Sebenar Bisnes Shaklee Yang Ramai Orang Nak Tahu

Pengedar Shaklee Semenyih, Kajang, Beranang, Rinching, Selangor, Malaysia

Assalamualaikum, Sepanjang join bisnes Shaklee ramai orang tanya saya macam-macam soalan berkaitan Shaklee samada general ataupun isu panas sensasi lagi kontroversi ๐Ÿ˜€ Ramai orang nak tahu dengan lebih mendalam hakikat sebenar berkaitan bisnes online Shaklee ni. Tapi ramai juga yang pendam je sebab malas ataupun segan nak tanya. Takut offend peniaga Shaklee? ๐Ÿ˜€ Tapi selalunya […]

12 Tips Urus Masa Ibu Bekerja Dari Rumah Sambil Jaga Anak

Tips membahagikan masa bagi ibu bekerja di rumah sambil jaga anak

Assalamualaikum,   Kita dah berada dalam pertengahan bulan Januari 2015. Sepanjang baru 2 minggu masuk tahun baru ni saya terperasan harga makanan dah naik sikit. Hmm belum lagi tengok harga benda-benda lain. Membuatkan ramai ibu yang terfikir nak buat bisnes sambilan dari rumah. Baru-baru ni biras saya tanya tips macam mana saya urus masa antara […]

BLOSSOM WIDAD

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani.   โ€œDan sesiapa yang bertakwa kepada Allah (dengan mengerjakan suruhanNya dan meninggalkan laranganNya), nescaya akan dijadikan baginya jalan keluar (dari segala perkara yang menyusahkannya). Serta memberinya rezeki dari jalan yang tidak terlintas hatinya. Dan (ingatlah) sesiapa berserah diri bulat-bulat kepada Allah, maka Allah cukupkan baginya (untuk […]