Produk Kolagen Terhangat Dipasaran! Masa Terbaik Untuk Cuba Collagen Powder Shaklee Sebelum 1 Januari 2015

Produk kolagen premium bermutu tinggi dan sangat berkesan serta selamat untuk digunakan berterusan.

Berita Buruk!   GASP! Selalunya hujung-hujung tahun ni banyak Year End Sale, patutnya masa terbaik lah untuk cuba bershopping! Tapi ni berita buruk pulak untuk pencinta produk kolagen terhangat dipasaran, sebab bermula 1 Januari 2015 Collagen Powder Shaklee akan dihentikan penjualannya! Dah sebab apa pulak? Ada kesan sampingan yang menyebabkan masalah kesihatan ke? Ehhh bukan […]

Testimonial Collagen Powder Shaklee #1

Hari ni saya nak kongsikan testimoni Collagen Powder Shaklee. Jadi tak payah lah saya cakap banyak-banyak, tengok dan baca je himpunan testimoni berkenaan. Saya kongsikan dulu 5 testimoni. Terima kasih kepada pengguna-pengguna kolagen RSS berkenaan kerana berkongsi pengalaman. Semoga makin sihat dan jelita dengan penggunaan minuman kolagen premium ni 😀   Himpunan Testimoni Pengguna Collagen […]

GLA Complex Shaklee Bukan Hanya Untuk Wanita

GLA Complex Shaklee membantu perbaiki masalah haid tak stabil

Keistimewaan GLA Complex Shaklee   Kebanyakan GLA (gamma-linolenic acid) tersedia dipasaran dihasilkan daripada Evening Primrose Oil (EPO), manakala GLA Shaklee diekstrak dari borage yang mengandungi lebih 2 kali ganda GLA dalam EPO. Borage juga adalah 3 kali lebih dari bioavailabiliti dan 3 kali lebih berkesan dari EPO. Shaklee mengekstrak GLA dari borage yang ditanam secara […]

Apa Itu Kolagen?

Kolagen elastin pada kulit

Kolagen Secara Umum   Kolagen adalah  sejenis protin. Ianya bersifat seperti gentian fiber yang berfungsi menyambung dan menyokong tisu-tisu badan seperti kulit, tulang, tendon, otot dan tisu-tisu penyambung sendi. Ia juga terdapat dalam organ dalaman dan dalam gigi. Terdapat lebih daripada 25 jenis kolagen yang terhasil secara semulajadi dalam badan. Kolagen adalah salah satu protin […]