Perlu Ke Ibu Bagi Anak Sihat Makan Vitamin Ataupun Makanan Tambahan?

Adakah perlu bagi anak makan vitamin walaupun anak jarang sakit?

Sebagai seorang ibu pernah ke terfikir macam soalan kat atas perlu ke bagi anak makan vitamin? Yelah kalau anak dah sihat walafiat buat apa lagi nak bagi makanan tambahan kan? Saya tak tau lah para emak lain macam mana. Tapi saya memang ada tertanya-tanya juga persoalan ni. Sebagai Mama prihatin mestilah kita nak memberi yang terbaik […]

Kelebihan Dan Kebaikan Herbal Blend Multi-Purpose Cream Untuk Kulit Bermasalah

Herbal Blend Multi Purpose Cream

Krim Herbal Blend Shaklee ni salah satu produk hot-seller Shaklee. Nak tau macam mana hot nya setiap kali announced dah restock, tak sampai 2 jam confirm dah habis stock seluruh Malaysia. Selalunya memang macam tu lah. Saya sendiri dah 3 kali nak beli tapi melepas. Kali terakhir beberapa minggu lepas dalam masa sejam lepas announced […]

Pencuci Baju Selamat Untuk Bayi, Fresh Laundry Concentrate Powder

Pencuci baju organik selamat untuk kulit bayi.

Pencuci Baju Yang Selamat Untuk Anda Dan Bayi Anda   Bila ada baby, seboleh-bolehnya semua benda yang nak guna untuk dia mesti kita nak gunakan yang selamat dan tak memudaratkan baby kan? Termasuklah pencuci baju. Kulit baby sangat lembut dan halus. Kadang-kadang ada sabun pencuci yang sangat kuat dan sisa kimianya tu melekat pada pakaian […]

Cinch Inch Loss Plan Shaklee Diperkasa Dengan Leucine!

Cinch Shake Mix diformulasi khas untuk orang yang nak turunkan berat badan

50 Tahun Menerajui Sains Nutrisi    Menghilangkan berat badan boleh menjadi sukar sungguhpun ia nampak mudah. Shaklee mengakui keadaan ini dan kerana itulah Shaklee menjadikan 50 tahun pengalaman dalam bidang nutrisi untuk menjadikan pelangsingan lebih mudah dan selamat dengan CINCH.   Cinch Inch Loss Plan   Cinch adalah sangat berkesan. Kenapa? Cinch mengekalkan jisim otot […]

Minuman Tenaga Terbaik Performance Maximum Shaklee!

Minuman elektrolit Performance berperisa oren untuk cegah kehilangan air dalam badan dan bagi tenaga segera.

Performance Drink berperisa oren ni adalah minuman elektrolit yang boleh bantu beri tenaga untuk kesan kecergasan segera. PD membantu kekalkan penghidratan dan elakkan kehilangan air (dehydrated) yang banyak. Sebab tu lah PD sangat recommended diambil masa bulan puasa Ramadhan, atlit sukan, musim panas, pesakit cirit-birit ataupun pesakit denggi.   Keistimewaan Performance Maximum Shaklee   Pertama […]

Ketahui Kepentingan Kesihatan Wanita

Vivix membantu mencegah kanser seperti kanser payudara dan kanser serviks dikalangan wanita.

Kesihatan amat penting bagi seorang wanita kerana wanita memainkan peranan penting dalam menjaga kesihatan keluarga juga orang disekelilingnya. Kita dapati wanita sering sibuk dengan kerja rumah dan karier mereka namun ramai yang tidak ambil peduli dengan kesihatan. Sebaiknya setiap ibu ataupun wanita secara keseluruhannya perlu lebih menitikberatkan penjagaan kesihatan dan maintenance badan bila usia makin meningkat. […]

Anti-Penuaan Terbaik Didunia, Vivix Shaklee!

Vivix antioksidan yang sangat kuat membantu mengawal sel kanser

Keistimewaan Vivix Shaklee   Satu Penemuan Revolusionari Dalam Anti-Penuaan Pada Tahap Sellular   Shaklee telah memperkenalkan Vivix, produk supplement revolusionari anti-penuaan dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap sellular. Lebih 1 juta botol Vivix telah pun dijual. Vivix merupakan supplement anti-penuaan terbaik didunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee, Syarikat No.1 supplement/ makanan tambahan di Amerika. […]

Peppermint-Ginger Plus Shaklee Untuk Penghadaman Dan Pembersihan Usus!

Peppermint Ginger Plus buang angin dalam badan dan hilangkan pedih hulu hati.

Peppermint Ginger Plus sangat membantu mengurangkan rasa pedih ulu hati, mual, nak muntah, sakit pedih perut sebab gastrik, asyik rasa nak sendawa sebab banyak angin dalam badan, loya tekak dan lain-lain yang berpunca daripada masalah penghadaman dan usus yang tak bersih atau tersumbat. Memang sangat tak selesa bila alami situasi-situasi yang saya sebut tadi. Selalunya […]

Herb-Lax Shaklee Membantu Pelangsingan Dan Pembersihan

Buang toksin dalam badan dengan Herb-Lax Shaklee

Sembelit, badan selalu rasa lesu, pening kepala, nafas berbau, berat badan susah nak turun adalah antara tanda-tanda yang menunjukkan ada banyak toksin dalam badan. Untuk buang toksin, kita perlu detoks. Herb-Lax adalah produk untuk detoksifikasi yang fokus kepada pembersihan usus. Bila usus bersih, perut mudah kempis dan boleh membantu pelangsingan tubuh badan. Nutrien berkhasiat yang […]

CarotoMax Shaklee Kaya Anti Oksidan!

CarotoMax sumber vitamin A selamat pelihara kesihatan mata, kulit dan kesihatan keseluruhan serta mencegah kanser.

 Keistimewaan CarotoMax Shaklee   Ahli nutrisi mencadangkan pengambilan 5-9 hidangan sayuran dan buah-buahan untuk mengekalkan konsentrasi beta karotena didalam darah, seterusnya memelihara kesihatan penglihatan, kesihatan kulit dan mencegah kanser. CarotoMax ini mengandungi 6 jenis karotena, dikekstrak dari rangkaian sayuran dan buahan yang kaya dengan sifat anti-oksidan seperti rumpai laut, tomato bukan GMO, biji anggur, brokoli, […]